26 Nisan 2024 Cuma

1 TON ET, TÜKETİLDİ

Tavz-Der tarafından gelenek haline getirilen bayram etkinliğinde, 1 ton 200 kilogram et kavurma yapılıp binlerce kişiye ikram edildi.

19 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ 11:14
0
1621
0
AA aa
1 TON ET, TÜKETİLDİ

Tavz-Derneği tarafından 6'ıncısı düzenlenen Bayram Buluşması kapsamında, merkeze bağlı Beyaz Toprak köyünde, etkinlik düzenlendi. 

Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, İl ve ilçe belediye başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.

Düzenlenen etkinlikte, 1 ton 200 kilogram et kavurma yapılarak ikram edilirken, yaklaşık 2 ton ayran dağıtıldı. Halayların ve çeşitli yöresel yarışmaların yapıldığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. 

Burada bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yıllar önce bu tür ortamların hayal bile edilemeyeceğinin altını çizdi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, “Bingöl'de, huzurlu bir ortamda bayramı idrak ediyoruz. Bundan 5-10-15 yıl önce bu tür ortamları hayal bile edemezdik. Bugün, Allah'a şükür dağda, bayırda, Bingöl'ün en zirve noktalarında bayram kutlamaları yapılıyor. Geçtiğimiz yıl Tav-Der bizi, Bingöl'ün çatısına çıkarmıştı. O da çok farklı bir festival olmuştu. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah, bu birliği bozmaya çalışanlara, huzurumuzu, kardeşliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Bayramlarda küskünlükleri, dargınlıkları bir tarafa bırakacağız. Birbirimizle kucaklaşacağız. Bir kardeşimizin hatası, eksiği varsa onu başkalarına göstermeye değil, örtmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın