25 Nisan 2024 Perşembe

ASKER'DEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI

Genç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli gönüllülük esasına dayalı olarak Kızılay Kan Toplama Merkezi'ne kan bağışında bulundu.

12 ŞUBAT 2020 ÇARŞAMBA 11:34
0
2441
0
AA aa
ASKER`DEN KIZILAY`A KAN BAĞIŞI

Genç İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri  öncülüğünde gerçekleştirilen kan bağışına çok sayıda asker,  gönüllü olarak kan verdi.

Kızılay aracılığı ile yardıma muhtaç vatandaşlara yardım elini uzatan askerlere minnettar olduklarını dile getiren Kızılay yetkilileri, vatandaşlardan da destek temennisinde bulundu.

Kan bağışı yapan askerler ise, "Kan bağışı hem toplumsal hem kişisel açıdan yaşam için yapılan bir armağandır. Her yıl binlerce insan kaza yada hastalık sonucunda kan bulamadığı için hayatını kaybetmektedir. Oysaki kan bağışı, kan bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın yanı sıra bağış yapan kişilerin de sağlığını olumlu yönde etkiler, bu insan vücudu için yararlıdır. Biz de Genç İlçe Jandarma Komutanlığı askerleri olarak kanımızla canımızla halkımızın yanındayız" ifadelerini kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın