26 Nisan 2024 Cuma

ASKIDA EKMEK'TE RAMAZAN BEREKETİ

İbn-i Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nin ihtiyaç sahibi aileler için başlatmış olduğu Askıda Ekmek kampanyası Ramazan ayında daha fazla ilgi görüyor.

12 MAYIS 2020 SALI 15:35
0
2236
0
AA aa
ASKIDA EKMEK`TE RAMAZAN BEREKETİ

Yardımlaşma kültürünün en güzel örneğini gerçekleştiren İbn-i Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinin ihtiyaç sahipleri için başlattığı kampanyaya gönüllü destek olan ve hayırseverlere kampanyaya destek çağrısı yapan fırıncıların da katkılarıyla Ramazan ayında askıda ekmek kampanyası amacına ulaşarak 6 binden fazla ekmek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

YILMAZ: “HAYIRDA YARIŞIN”

İbn-i Sina Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abdurahman Yılmaz ise Ramazan ayında daha fazla insana ulaşmanın önemine değinerek, “Hayırsever ilçe halkının katkıları ile projemizin birinci ayağı ‘'olan askıda ekmek'' dördüncü ayını geride bıraktı. Ramazan ayında hayırda daha fazla yarışmamız lazım. Sofraların başköşesinde olan ekmeğe dahi ulaşamayan ailelerimiz var. O aileler için askıya asılan ekmek rahat bir gün geçirmelerini sağlıyor. Bu süreçte yapılan destekle dar gelirli ihtiyaç sahibi aileler fırından ekmeklerini alabiliyor. Sağ olsun fırıncı arkadaşlarımızda bizlere büyük bir katkı sunarak kendileri de hayırseverlerden ayrıca destek almışlardır. Projeye destek sunan herkese teşekkür ediyorum Allah hayırlarını kabul etsin inşallah” diye konuştu. 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın