26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN'DAN DUYARLILIK ÇAĞRISI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan çöp konusunda vatandaşa duyarlılık çağrısında bulunarak, çöplerin pervasızca sokaklara atılmamasını istedi.

04 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA 12:13
0
3559
0
AA aa
BAŞKAN`DAN DUYARLILIK ÇAĞRISI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in ilk icraatlerinden biri çöp poşet uygulamasını kaldırmak oldu. Yeni nesil çevre korumalı çöp konteynerlerini ilçenin değişik yerlerine koyarak uygulamayı hayata geçiren Başkan Dirik, yinede ilçenin birçok yerinde insanların çöplerini kova yerine pervasızca sokağa atması ile karşılaştıklarını belirtti.

Başkan Dirik yaşananlar üzerine vatandaşa duyarlılık çağrısı yaparak; “Bu konuda özellikle kadınlarımıza büyük görev düşüyor. Belediye ekipleri tarafından çöpler düzenli olarak toplanmaya çalışılıyor ancak, görülen o ki çöp konteynerlerini koymamıza rağmen insanlar yinede çöplerini sokağa atıyor. Bu nedenle de çöp hizmeti büyük ölçüde aksıyor. Çocuklarımızın zaman geçirdiği sokakların daha sağlıklı olabilmesi vatandaşlarımızın çöp konusunda daha  dikkatli olmalarını istiyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın