16 Nisan 2024 Salı

BELEDİYE'DEN DEMİRSPOR'A DESTEK

Genç Belediyesi, Bingöl Amatör liginde mücadele eden temsilcimiz Genç Demirspor'a hem maddi destek verdi hem de malzeme yardımı yaptı.

10 ŞUBAT 2020 PAZARTESİ 14:23
0
1803
0
AA aa
BELEDİYE`DEN DEMİRSPOR`A DESTEK

Bingöl 1. Amatör liginde ilçemizi temsil eden tek takım olan ancak yaşadığı maddi imkansızlıklardan dolayı  zor günler geçiren Genç Demirspor'a Genç Belediyesi destek oldu. Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'i makamında ziyaret ederek kulübün içinde bulunduğu durumu aktaran Genç Demirspor kulübü yönetimi belediyeden destek istedi.  Kulübün yardım çağrısına kayıtsız kalmayan Başkan Dirik'in talimatıyla, kulübe hem maddi destek verildi hem de malzeme yardımı yapıldı.

"DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Bugüne kadar hem belediyecilik çalışmalarında hem de gönül belediyeciliğinde halkın takdirini kazanan Belediye Başkanı Dirik yaptığı açıklamada, “Elimizden gelen destek neyse vermeye devam edeceğiz. Takımımız Demirspor'un maddi güçleri olmadıkları için bize gelip destek istediler. Bizde Belediye olarak maddi ve manevi gücümüzün el verdiği ölçüde takımlarımıza gereken desteği sunarak, eşofman takımı, yağmurluk, krampon, tekmelik, futbol topu ve sporcu çantası aldık. İnşallah takımlarımızda gereken başarıyı yakalayıp bizleri mutlu ederler” diye konuştu.

“DEMİRSPOR'DAN TEŞEKKÜR”

Genç Demirspor kulübü yönetimi de Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in bu desteğinden ötürü teşekkür ederek, “Başta başkanımız olmak üzere belediyemize teşekkür ediyoruz. İnşallah bizlerde ligde başarılı olarak ilçemizi sevindirmek istiyoruz"

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
16.04.2024
14:41
SÜRKAP`TAN ZEKA TESTİ TEPKİSİ
SÜRKAP'TAN ZEKA TESTİ TEPKİSİ
Açıklamada; 'Maksatlı ve kaynağı belli olmayan ve her Bingöllü gibi bizi derin bir öfke ve üzüntüye sevk eden bu anketin niçin ve nasıl bir yöntemle yapıldığını bilmiyoruz. Ama amacını ve sahiplerini merak ediyoruz' denildi.
16.04.2024
13:51
PLAY – OFF`LARA GALİBİYETLE BAŞLADI
PLAY – OFF'LARA GALİBİYETLE BAŞLADI
Grup maçlarında oynadığı maçlardan namağlup ayrılarak büyük bir başarıya imza atan Genç Demirspor, Ağaçelispor'u 1-0 mağlup ederek Play – Off'lara galibiyetle başladı.
16.04.2024
13:05
BİRİLERİ ARTIK BUNA `DUR` DEMELİ
BİRİLERİ ARTIK BUNA 'DUR' DEMELİ
Genç ilçesinde son zamanlarda artış gösteren silahlı olaylar, ilçede tedirginlik yaratıyor.Önlem alınmaması halinde Genç'in yakında Teksas'a döneceğini belirten vatandaşlar, güvenlik güçleri dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmemesi gerektiğini, kurallara uymayanlarda ağır cezalar verilmesi gerektiğini dile getirdiler.
15.04.2024
18:17
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'na partide daha öncede ilçe başkanlığı yapan Ankara üst Kurul mevcut delege Başkanı Şevket Övün atandı.
15.04.2024
17:01
BALIKLAR YUMURTLAMAYA ÇIKAMIYOR
BALIKLAR YUMURTLAMAYA ÇIKAMIYOR
Genç ilçesinde bulunan Murat Nehrinden Lediz Çayına yumurta bırakmak için çıkan balıklar, bu yıl Ledız Çayında aşınmadan oluşan yükseklikten dolayı yumurtlamaya çıkamıyor. Vatandaşlar DSİ'den sorunu gidermesini talep etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın