20 Nisan 2024 Cumartesi

BELEDİYE'DEN ENERJİ TASARRUFU

Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik talimat verdi, elektrik hatları ve panolar yenilendi. Belediye yaptığı çalışma ile aylık 30 Bin TL civarında gelen elektrik faturalarından yüzde 50 tasarruf sağlayarak fatura bedelini 15 Bin TL'ye kadar düşürmeyi planlıyor.

30 TEMMUZ 2019 SALI 12:56
0
2168
0
AA aa
BELEDİYE`DEN ENERJİ TASARRUFU

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı olumlu işlerle takdir toplayan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, son olarak Belediyeye yüksek gelen elektrik fatularına dur demek için bir dizi çalışma başlattı. Yenişehir Mahallesi Ohal Konutları yanında bulunan kesim kuyuda ki içme suyu hattında ki elektrik hatlarını ve panoları yenileyen belediye ekipleri, sürekli arıza veren ve yıllardır yüksek fatura gelmesine neden olan pompaları değiştirerek enerji tasarrufuna gitti. 

"HALKIMIZA DAHA İYİ HİZMETLER SUNACAĞIZ"

Genç Belediyesinin yıllardır elektrik faturalarına yüksek miktarlar ödediğini ve buna dur demek için enerji tasarrufuna gittiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, "İlçemizin içme suyu kullanımı için ohal konutları bölgesinde bulunan kesim kuyuda ,sürekli arıza veren ve yıllardır yüksek fatura gelmesine sebep olan pompaları, beslenmesindeki elektrik hatlarını ve panoları yenileri ile değiştirdik. Ayrıca yüksek fatura ile beraber tehlike saçan havai hatları da yeraltına aldık. Her iki kuyu içinde kompanzasyon panoları daha uzun ömürlü olacak şekilde bağlattık. Yaptığımız bu değişiklikler ile beraber her ay elektrik faturasında yaklaşık olarak 15 Bin TL civarında bir tasarruf ederek halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın