19 Temmuz 2025 Cumartesi

BELEDİYE'DEN ENERJİ TASARRUFU

Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik talimat verdi, elektrik hatları ve panolar yenilendi. Belediye yaptığı çalışma ile aylık 30 Bin TL civarında gelen elektrik faturalarından yüzde 50 tasarruf sağlayarak fatura bedelini 15 Bin TL'ye kadar düşürmeyi planlıyor.

30 TEMMUZ 2019 SALI 12:56
0
2512
0
AA aa
BELEDİYE`DEN ENERJİ TASARRUFU

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı olumlu işlerle takdir toplayan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, son olarak Belediyeye yüksek gelen elektrik fatularına dur demek için bir dizi çalışma başlattı. Yenişehir Mahallesi Ohal Konutları yanında bulunan kesim kuyuda ki içme suyu hattında ki elektrik hatlarını ve panoları yenileyen belediye ekipleri, sürekli arıza veren ve yıllardır yüksek fatura gelmesine neden olan pompaları değiştirerek enerji tasarrufuna gitti. 

"HALKIMIZA DAHA İYİ HİZMETLER SUNACAĞIZ"

Genç Belediyesinin yıllardır elektrik faturalarına yüksek miktarlar ödediğini ve buna dur demek için enerji tasarrufuna gittiklerini belirten Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, "İlçemizin içme suyu kullanımı için ohal konutları bölgesinde bulunan kesim kuyuda ,sürekli arıza veren ve yıllardır yüksek fatura gelmesine sebep olan pompaları, beslenmesindeki elektrik hatlarını ve panoları yenileri ile değiştirdik. Ayrıca yüksek fatura ile beraber tehlike saçan havai hatları da yeraltına aldık. Her iki kuyu içinde kompanzasyon panoları daha uzun ömürlü olacak şekilde bağlattık. Yaptığımız bu değişiklikler ile beraber her ay elektrik faturasında yaklaşık olarak 15 Bin TL civarında bir tasarruf ederek halkımıza daha iyi hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2025
18:40
ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINA  SIKI DENETİM
ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINA SIKI DENETİM
Bingöl'de özel eğitim kurumlarında görev alacak öğretmenlerin diplomaları ve branşları titizlikle inceleniyor. Ayrıca Maliye, SGK, Emniyet ve Belediye ekiplerinden oluşan denetim grupları bu tür yerleri tespit ettiğinde hem kapatma hem de idari yaptırım uyguluyor.
18.07.2025
18:34
BİNGÖL OSB  İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
BİNGÖL OSB İHALE TARİHİ BELLİ OLDU
'Bu başarı kalbi ve yüreği Bingöl için çarpanların ortak eseridir' diyen Vali Usta: 'Bingöl sanayicisi, girişimcisi ve tüm dinamikleriyle omuz omuza, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
18.07.2025
18:28
BİNGÖL`DE EZAN OKUMA YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
BİNGÖL'DE EZAN OKUMA YARIŞMASI GERÇEKLEŞTİ
Ezanı güzel okuma bölge yarışmasının 20.'si bu yıl Bingöl İl Müftülüğü koordinesinde gerçekleştirildi.
18.07.2025
18:23
VALİ USTA  EGİTİMDE BÜYÜK HAMLE BAŞLADI
VALİ USTA EGİTİMDE BÜYÜK HAMLE BAŞLADI
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Çocuklarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan en kıymetli yatırımdır. Bingöl'de eğitim için özel sektör ve hayırseverlerle birlikte güçlü bir seferberlik başlattık' dedi.
18.07.2025
18:18
HAVALİMANI PAT SAHASI ONARIMI TEKRAR İHALEYE ÇIKIYOR
HAVALİMANI PAT SAHASI ONARIMI TEKRAR İHALEYE ÇIKIYOR
Geçtiğimiz aylarda çeşitli nedenlerden dolayı iptal edilen Bingöl Havalimanı PAT sahaları onarım ihalesinin Kasım yada Aralık ayında tekrardan yapılacağı öğrenildi.
17.07.2025
18:10
BİNGÖL VALİLİĞİ  ORMAN YANGINLARINA KARŞI UYARDI
BİNGÖL VALİLİĞİ ORMAN YANGINLARINA KARŞI UYARDI
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın