26 Nisan 2024 Cuma

BÄ°ZLER ZOR GÃœN DOSTUYUZ

AK Parti Bingöl İl Başkanı Güler, zorda olanın dini, dili, meşrebi sorulmaz anlayışıyla Türkiye bugün salgınla mücadelede 40'tan fazla ülkeye yardım gönderiyor dedi.

25 NÄ°SAN 2020 CUMARTESÄ° 20:28
0
2528
0
AA aa
BÄ°ZLER ZOR GÃœN DOSTUYUZ

AK Parti Bingöl Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Hanefi Güler, Covid19 Pandemi Salgını, ülke gündemi, Bingöl yereli ve parti çalışmaları hakkında deÄŸerlendirmelerde bulundu. 
 ‘'BÄ°NGÖL'DE SALGINLA MÜCADELE''
Bingöl yerelinde ise bu süreçte salgın tedbirleri kapsamında partimizde nöbetçi sistemine geçtik. Partimizi açık tutuyoruz. VatandaÅŸlarımızın ihtiyaç ve taleplerini ilgili kurumlara iletiyor ve takiplerini gerçekleÅŸtiriyoruz. Parti olarak 800 ihtiyaç sahibi ailemize gıda yardımında bulunduk. Esnaf Sanatkâr Odasına kayıtlı çeÅŸitli meslek grublarına ait iÅŸyerleri kapatılan veya olumsuz etkilenen 730 esnafımızı valiliÄŸimize, belediyemize ve yardımlaÅŸma derneklerine bildirdik. Bu konuda CumhurbaÅŸkanımızla yaptığımız görüÅŸmede, Ticaret ve Ä°çiÅŸleri Bakan Yardımcılarıyla yaptığımız konuÅŸmada esnafımızın sorunlarını dile getirdik. Aile Bakanlığımız bu süreçte 35 bine yakınailemize nakdi yardımda bulundu. 
“GAYT VE GÖYNÜK ÅžEBEKESÄ° YENÄ°LENECEK”
Önceki gün Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mehmet Hadi Tunç ile yaptığımız telekonferans görüÅŸmesinde ilimizinde üreticilerimizin süt sağım makineleri, süt toplama merkezleri, süt soÄŸutma tankları gibi alet ve ekipman desteÄŸi taleplerini bildirdik. Ä°l Toprak Mahsülleri Ofisi açılması, Gayt ve Göynük sulama ÅŸebekelerinin kapalı sisteme geçirilmesi, arazi toplulaÅŸtırma ve tarlaiçi yolların yapılması taleplerimiz olumlu karşılandı.
“ESNAFIMIZ DESTEKLENÄ°YOR”
Esnafımıza kamu bankalarından verilen kredi desteÄŸi 12 milyonu geçti. 430'dan fazla küçük esnafımız destek aldı. SaÄŸlanan destekler icra ve çek kayıtlarına bakılmaksınız ÅŸartsız bütün esnafımıza 36 ay vade ile veriliyor.
Kredi Garanti Fonundan 190 esnafımız 100 milyon lirayı aÅŸkın destek aldı. Hükümetimizin destekleri ve salgınla mücadeledeki tedbirler güncel bir ÅŸekilde sürecektir. Tüm bu desteklerle Devlet Milletin yanında olduÄŸunu göstermiÅŸtir. Zor bir süreçten geçiyoruz. Türkiye'yi CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan idaresinde olmaktan dolayı çok ÅŸanslı kabul ediyorum. Türkiye bugün 40 bin yoÄŸun bakım servisi kapasitesiyle Dünya'da birinci konumdadır. Bu da CumhurbaÅŸkanımızın Åžehir Hastanesi öngörüsüyle kazanılmıştır. Dünya hayranlıkla Türkiye'yi izliyor. Bu baÅŸarıda kriz yönetimini üstlenen CumhurbaÅŸkanımıza teÅŸekkür ediyoruz.Pandemi salgını sonrasında Küresel düzenin deÄŸiÅŸeceÄŸi, daha adil bir düzenin oluÅŸacağı ve Türkiye'nin bu oluÅŸumda yerini çok daha saÄŸlam alacağına olan inancımız salgında gösterdiÄŸimiz baÅŸarılı mücadele ile daha çok perçinleÅŸmiÅŸtir.
"KÖYLERÄ°MÄ°ZE 38 MÄ°LYON YATIRIM"
Ülkemiz bir taraftan salgınla mücadele ederken bir taraftan da yatırımlara da son hızla devam ediyor. CumhurbaÅŸkanımızın onayı ile köylerimize 38 milyon lira kaynak aktarıldı. Yine Ä°l Özel Ä°daremiz 20 milyon lira yatırım bedeli ile araç filosunu geniÅŸleterek ihtiyaç duyulan iÅŸ makinalarını ilimizin hizmetine sundu. Ä°limizin bu kazanımlarında katkıları olan Genel BaÅŸkan Yardımcımıza, Milletvekilimize, Valimize, Ä°l Genel Meclisimize, Özel Ä°dare Genel SekreterliÄŸi ve idare çalışanlarına teÅŸekkür ediyorum.
“BÄ°ZLER ZOR GÜN DOSTUYUZ”
Ak Parti iki kanatlıdır. Bir taraftan Dünya nimetlerini vatandaÅŸlarımızın hizmetine sunarkenbir  taraftandan da manevi sorumluluklarımızı gerçekleÅŸtimek için çalışıyoruz. CumhurbaÅŸkanımızın liderliÄŸinde  SaÄŸlık Bakanımız tüm süreci ÅŸeffaf bir ÅŸekilde yürütüyor. Dünya ÅŸuan bu baÅŸarımıza gıbta ile bakıyor. Devletimiz bugün 40 ülkeye yardım ediyor. Zor günde yardım eden asla hatıradan çıkmaz. Biz böyle bir ecdattan geliyoruz. Bizler zor gün dostuyuz. Zorda olanın dini, dili, meÅŸrebi sorulmaz. Peygamberimiz mazlumun dini sorulmaz demiÅŸtir. Bu anlayışla Türkiye Cumhuriyeti çok gururlu ve onurlu bir mücadele yürütüyor. Bu süreçte vatandaÅŸlarımızdan sabırlı olmalarını, titizlikle kurullara riayet etmelerini rica ediyoruz. HerÅŸeyin bir süreci vardır. Zorluklar karşısında sabırlı olacağız. Bu süreci birlik, beraberlik, bütünlük içerisinde baÅŸarıyla tamamlayacağız. Zaman çarşıda pazarda gösteri yapma zamanı deÄŸildir. Bu partinin çatısı altında tüm arkadaÅŸlarımızla birlikte harıl harıl çalışıyoruz. Bize gelen hiçbir vatandaşımızın talebini geri çevirmiyor, ilgili mercilere iletiyoruz ve takipçisi oluyoruz. Ä°çiÅŸleri Bakanlığımıza baÄŸlı Vefa Destek Grubu Ramazan ayı öncesi 3 bin gıda kolisi muhtaç ailelere dağıtacak. Belediyelerimiz her türlü hijyen ve temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ä°l Umumi Hıfzıssıhha Kurulu salgınla ilgili geliÅŸmelere göre güncel kararlar alıyor. Bundan dolayı Valimize, Belediye BaÅŸkanlarımıza, asayiÅŸten dolayı güvenlik güçlerimize, saÄŸlık çalışanlarımıza, kurum amirlerimize ve kim bu konuda duyarlılık gösteriyorsa bu dar günde kim taÅŸ üstüne taÅŸ koyuyorsa müteÅŸekkiriz, teÅŸekkür ediyoruz. Ä°limiz vaka sayısına göre iyi durumdadır. Bu durum bizi rehavete sürüklememeli. Tedbiri elden bırakmadan bu musibeti en kısa sürede bertaraf edeceÄŸimize yürekten inanıyor. Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALÄ°BÄ°YET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ÅžEHÄ°T `KALAN` KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
ÅžEHÄ°T 'KALAN' KABRÄ° BAÅžINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
24.04.2024
13:06
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
BİRLİK ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Genç ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı 2024 yılı birlik encümen seçimi yapıldı.
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
23 NÄ°SAN COÅžKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın