08 Mayıs 2024 Çarşamba

BU AYIP GENÇ'E YETER!

Bir zamanların esfane takımı Genç Muratspor'un ardından Dareyenispor, Genç YBO ve Sivanspor'da maddi imkansızlıklardan ve sahipsizlikten dolayı lige katılamayacak. İlçede futbol aktivitesinin kalmaması ise sporseverler tarafından bu ayıp bize yeter şeklinde yorumlandı.

14 EKİM 2019 PAZARTESİ 16:24
0
2235
0
AA aa
BU AYIP GENÇ`E YETER!

Genç ilçesinin siyaset arenasında güçlü bir konumda olması ve yüzlerce Gençli işadamının olmasına rağmen Genç ilçesinde sportif faaliyetlerin olmaması gençlerin birçok kötü bataklığa saplanmasına neden olurken, Sahipsizlik ve maddi imkansızlıklardan dolayı daha önceki yıllarda ilçemizi futbol arenasında temsil eden 4 kulüp birden lige katılamayacak.

4 futbol kulübünde mücadele eden ve aldıkları cüzi paralarla yaşamlarını idame ettiren futbolcular ise yaşanan sahipsizliğin kendilerini çok üzdüğünü ve bu ayıbın Genç'e yakışmadığını ifade ettiler. 

KAHVE KÖŞELERİNDE ÇÜRÜYELİM Mİ?

4 ayrı futbol kulübünde mücadele eden ve kulüplerin sahipsiz kalmasının ardından açıkta kaldıklarını belirten yüzlerce genç futbolcu, "Bizlerde ekmek paramız için futbolu seçen insanlarız. Koskoca ilçede kaymakamlık ve belediye dışında hiçbir kimse kulüplere destek olmuyor. 4 kulüpte maddi imkansızlıklardan dolayı kapanıyor ancak kamuoyunda büyük bir sessizlik var. Bizler futboldan ekmek parası kazanan insanlarız. Futbol kulüpleri kapanınca bizler ne olacağız kimse düşünmüyor. Kahve köşelerinde oturup hayatımızı karartmak istemiyoruz. En azından 1 veya 2 kulübe gereken destek verilsin ve ilçemizde futbol ölmesin" diye serzenişte bulundular. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
03.05.2024
12:20
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL`UNDUR!
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR!
Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın talimatıyla Belediye'nin giriş kısmına 'Rüşvet alanda, verende melundur' Hadis-i Şerif'i asıldı.
29.04.2024
20:46
ATAN, BİNGÖL`Ü TEMSİL ETTİ
ATAN, BİNGÖL'Ü TEMSİL ETTİ
Mardin'de düzenlenen dama turnuvasına Bingöl'ü temsilen katılan Gençli hemşerimiz Hasan Atan, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALİBİYET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ŞEHİT `KALAN` KABRİ BAŞINDA ANILDI
ŞEHİT 'KALAN' KABRİ BAŞINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın