06 Haziran 2026 Cumartesi

DUALARLA AÇILDI

Genç ilçesi Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde açılan ve vatandaşların her türlü sebze ve meyve ihtiyacını giderebileceği Akdeniz Manav &Şarküteri AVM, kalabalık bir davetli katılımı eşliğinde dualarla açıldı.

30 TEMMUZ 2019 SALI 12:16
0
1838
0
AA aa
DUALARLA AÇILDI

Genç'te manav ve şarküteri sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Akdeniz Manav & Şarküteri AVM, dualarla açıldı. İşletmeciliğini Genç Komisyon evi ve Akmar AVM sahibi Veysel Aktay'ın yaptığı Akdeniz Manav ve Şarküteri, Cumhuriyet Mahallesi Sait Göker Caddesinde açıldı. Sektörün öncüsü olması düşünülen Akdeniz Manav &Şarküteri AVM müşteri odaklı hizmetle, her bütçeye uygun kaliteli ürünleri müşterilere sunuyor.

Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kolak, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar, BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, İşadamı Şevket Övün, İşadamı Fikri Tan ve diğer davetlilerin katılımı ile açılışı yapılan yeni işyerinde dualar edildi, kurdele kesildi.

Açılış, davetlilere yapılan ikramın ardından sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.06.2026
17:49
GENÇ İSTİŞARE MECLİSİ KURULDU
GENÇ İSTİŞARE MECLİSİ KURULDU
Genç ilçesinde toplumsal konulara karşı duyarlılık geliştirmek ve ortak akılla çözümler üretmek amacıyla geniş katılımlı 'Genç İstişare Meclisi' kuruldu.
04.06.2026
17:12
ÇAKABAY`DAN KENE UYARISI KKKA HAYATİ RİSK TAŞIYOR
ÇAKABAY'DAN KENE UYARISI KKKA HAYATİ RİSK TAŞIYOR
Bingöl'de İç Hastalıkları Uzmanı Dr. İlhan Çakabay, yaz mevsimiyle birlikte ilde kene vakalarının görülmeye başlandığını belirterek, kene ısırıklarıyla bulaşan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığının hayati risk taşıdığına dikkat çekti. Çakabay vatandaşları erken müdahale ve korunma konusunda uyardı
03.06.2026
19:37
BU KADAR İMKANA  RAGMEN SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR
BU KADAR İMKANA RAGMEN SORUNLAR ÇÖZÜLMÜYOR
Kurban Bayramı boyunca Bingöl merkez, ilçe ve köylerde vatandaşlarla bir araya gelen HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, kentteki hizmetlerde yaşanan aksaklıklara, istihdam süreçlerindeki liyakat tartışmalarına ve kamu kaynaklarının kullanımına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
03.06.2026
19:29
BİNGÖL`DE YAPI STOKUNUN RİSK HARİTASI ÇIKARILACAK
BİNGÖL'DE YAPI STOKUNUN RİSK HARİTASI ÇIKARILACAK
Fırat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan 'Bingöl CBS Tabanlı Bina Ölçekli Risk Envanteri Projesi' ile kentteki yapı stokunun mevcut durumu bilimsel verilerle ortaya konulacak.
03.06.2026
19:22
BİNGÖL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI  İMPLANT TEDAVİSİNE  BAŞLADI
BİNGÖL AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI İMPLANT TEDAVİSİNE BAŞLADI
Bingöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde implant tedavi hizmeti uygulanmaya başlandı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Samet Tatlı, yeni hizmetle vatandaşlara daha kapsamlı ve nitelikli sağlık hizmeti sunulacağını söyledi.
01.06.2026
16:54
YÜZEN ADALAR`A ZİYARETÇİ AKINI
YÜZEN ADALAR'A ZİYARETÇİ AKINI
Bingöl'de Bayram tatilinde ziyaretçi yoğunluğu yaşayan Yüzen Adalar, hareket eden adacıkları ve doğal güzelliğiyle yerli turistlerin ilgi odağı oldu
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın