26 Nisan 2024 Cuma

DUALARLA AÇILDI

Genç ilçesi Cumhuriyet Mahallesi mevkiinde açılan ve vatandaşların her türlü sebze ve meyve ihtiyacını giderebileceği Akdeniz Manav &Şarküteri AVM, kalabalık bir davetli katılımı eşliğinde dualarla açıldı.

30 TEMMUZ 2019 SALI 12:16
0
1840
0
AA aa
DUALARLA AÇILDI

Genç'te manav ve şarküteri sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Akdeniz Manav & Şarküteri AVM, dualarla açıldı. İşletmeciliğini Genç Komisyon evi ve Akmar AVM sahibi Veysel Aktay'ın yaptığı Akdeniz Manav ve Şarküteri, Cumhuriyet Mahallesi Sait Göker Caddesinde açıldı. Sektörün öncüsü olması düşünülen Akdeniz Manav &Şarküteri AVM müşteri odaklı hizmetle, her bütçeye uygun kaliteli ürünleri müşterilere sunuyor.

Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Bingöl Belediye Başkan Yardımcısı Sait Kolak, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Sağlar, BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas, İşadamı Şevket Övün, İşadamı Fikri Tan ve diğer davetlilerin katılımı ile açılışı yapılan yeni işyerinde dualar edildi, kurdele kesildi.

Açılış, davetlilere yapılan ikramın ardından sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın