29 Nisan 2024 Pazartesi

GENÇ MURATSPOR:2 HAKEMLER:2

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 22.hafta mücadelesinde Sivas Kangalspor'a konuk olan Yeni Genç Muratspor, sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bayan hakemlerin yönettiği maçta yapılan hatalar ise adeta saç baş yoldurttu.

08 NİSAN 2024 PAZARTESİ 18:18
1
935
0
AA aa
GENÇ MURATSPOR:2 HAKEMLER:2

Maddi imkansızlıklara rağmen BAL liginde adeta fırtınalar estiren ve spor kamuoyunun büyük takdirini toplayan Muratspor, ligde oynadığı son 12 maçını da kaybetmeyerek tarihi bir başarıya imza atmış durumda. Oynadığı son 10 maçı da kazanan ve Sivas Kangal deplasmanında da kazanmak için sahaya çıkan Muratspor bu kez bayan hakemlerin hatalı kararlarına kurban gitti ve sahadan beraberlik ile ayrıldı. Bayan hakemlerin yaptığı bariz hatalar ise adeta saç baş yoldurttu.

Sivas 4 Eylül Spor Vadisi 1 No'lu Suni Çim Saha'da oynanan karşılaşmayı Ankara bölgesi kadın hakemlerinden Keman Erol yönetti.  Maçın ilk dakikalarından itibaren geliştirdiği ataklarla rakip kalede gol arayan Yeni Genç Muratspor, 31. dakikada Adnan Kuruoğlu'nun golü ile 1-0 öne geçerken, golden 1 dakika sonra kalesinde gördüğü golle skor eşitlendi.  İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da rakip kalede galibiyet için gol arayan Genç Muratspor, 83. dakikada kalesinde gördüğü golle 2-1 yenik duruma düştü.

Skoru eşitlemek için ataklar geliştiren Genç Muratspor'un beraberlik golü 90. dakikada geldi.  90 dakika sonunda sahadan 2-2'likle ayrılan Yeni Genç Muratspor, haftayı 1 puanla kapattı.

 

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın