29 Nisan 2024 Pazartesi

GENÇ SYDV'YE 15 PERSONEL ALINACAK

Genç ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 1 koordinatör, 14 temizlik görevlisi alınacak.

09 OCAK 2024 SALI 15:48
0
750
0
AA aa
GENÇ SYDV`YE 15 PERSONEL ALINACAK

Genç ilçesi Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde çalıştırılmak üzere 1 kadın koordinatör, 12 kadın ve 2 erkek temizlik görevlisi olmak üzere toplam 15 personel alımı yapacak. 

Genç Kaymakamlığı'ndan yapılan paylaşımda, Genç SYDV Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) çalıştırılmak üzere 1 kadın koordinatör ile Genç SYDV tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ev temizliği işi ile kişisel bakımlarını yapacak 12'si kadın, 2'si erkek 14 temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu. 8 Ocak Pazartesi günü başlayan iş başvuruları 12 Ocak Cuma günü sona erecek. İş başvuruları Genç ilçesinde Hükümet Konağı zemin kat SYDV Bürosu'nda alınacak. İşe alım için mülakat ise 16 Ocak Salı günü saat 10.00'da yapılacak. 

 "KOORDİNATÖR ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI"

 Genç SYDV ADEM'de çalıştırılacak 1 koordinatör için başvuru şartları şöyle: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, son 6 aydır Genç ilçesinde ikamet ediyor olmak, işin mahiyeti  nedeni ile kadın olmak, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını bitirmiş ve 40 yaşını doldurmamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanunu'nun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile, kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı defterlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, FETÖ/PDY ve PKK terör örgütleri ile faaliyet bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla hiççbir şekilde irtibatlarının olmaması, görevini devamlı yapabilmesine engel olabilecek akıl sağlığı, vücut sağlığı ve özrü bulunmamak, adli ve idari soruşturma sonucunda çalışmasına engel bir durum bulunmamak, üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden, formasyon almış olması şartıyla Fen-Edebiyat fakültelerinden veya psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmet alanlarından lisans mezunu olan veya Sosyal Hizmet alanlarından lisans mezunu olan ve sosyal projelerde tecrübe edinmiş kişilerden seçilmesi esastır. ÖSYM tarafından 2022-2023 Kamu Personel Seçime Sınavı'ndan KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın