29 Mart 2024 Cuma

GENÇ'E HAYIRLI OLSUN

Genç Belediyesi ile Doğugaz Dağıtım A.Ş. (Bingöl Bitlis, Muş) arasında doğalgaz protokolü imzalandı. Doğalgazın ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Başkan Dirik, çalışmaların da Bayram sonrasında başlanacağının müjdesini verdi.

14 MAYIS 2020 PERŞEMBE 15:45
0
2981
0
AA aa
GENÇ`E HAYIRLI OLSUN

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik seçim döneminde verdiği vaatleri yerine getirmeye devam ediyor. İlçe halkının yıllardır hasretle beklediği doğalgaz müjdesi sonunda verildi. Genç Belediyesi ile Doğugaz Dağıtım A.Ş. arasında imzalanan protokol neticesinde yüklenici firma tarafından Ramazan bayramının hemen akabinde doğalgaz için ilk kazma vurulacak ve çalışmalara başlanacak.

Son detayları konuşmak için Genç Belediyesinde Başkan Mehmet Zeki Dirik ile bir araya gelen Doğugaz Dağıtım A.Ş. (Bingöl Bitlis, Muş) Genel Müdürü Serhat Demircan, Genel Müdür Yardımcısı Olgaç Karademir ve Doğugaz İl Müdürü Serdar Çulun protokolü imzalayarak doğalgazın Genç ilçesine hayırlı olması dileklerinde bulundu.

DİRİK: “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Protokol imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Doğalgaz ile birlikte ilçede hava kirliliğinin azalacağını ve ekonomik yönden daha ucuza ısınılacağını ifade ederek, "Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ederek doğalgazın vatandaşlarımıza ulaşması için çalışma başlatacağız. İlk kaynağın atılmasının ardından en kısa sürede halkımızın doğalgaza kavuşmasını sağlayacağız. Doğalgaz çalışmaları bayramında hemen akabinde başlayacak ve vatandaşlarımızın en ufak bir rahatsızlık duymamaları için Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü kontrolü ve koordinasyonunda gerçekleştirilecektir. Doğalgazın Genç ilçemize hayırlı olmasını diliyorken Doğalgazın ilçemize gelmesinde bugüne kadar emeği ve katkısı olan herkese halkım ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

DEMİRCAN: “İLK KAZMAYI BAYRAMDAN SONRA VURACAĞIZ”

Doğugaz Dağıtım A.Ş. (Bingöl Bitlis, Muş) Genel Müdürü Serhat Demircan ise, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in doğalgaz konusunda büyük bir azim göstermesi sonucu Genç ilçesinin doğalgaza kavuştuğunu belirterek, “İlk kazmayı bayramdan sonra ilk mesai gününde vurmayı planlıyoruz. Ekim ayı ile birlikte ilk etap çalışmalarımızı da tamamlamış olacağız. İlk etap çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte de bitirilen bölgelere gaz vermeye başlayacağız. Genç ilçemizin tamamını 2-3 yıl içinde bitirmiş olacağız. Tabi bu işler belediye ile birlikte koordineli olarak yürüyecek. Yani yerel yönetimin desteğiyle, gayreti ve çabasıyla bu iş hızlı yürütülebilir. Bizim de amacımız inşallah iyi bir çalışma ile kısa süre içinde bu ilçemizi temiz, konforlu ve çevre dostu doğalgazla tanıştırmaktır" dedi.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.03.2024
13:59
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
Ramazan ayı nedeniyle camilerde yapılan Kur'an-ı Kerim mukabelelerine Genç'te de yoğun ilgi gösteriliyor.
27.03.2024
13:27
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
Avrupa'da ikamet eden hayırsever iş insanı Doğukan Çakmakçı, Genç ilçesinde Ramazan ayı vesilesiyle maddi durumu olmayan yüzlerce aileye et yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı
25.03.2024
13:56
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.
25.03.2024
13:01
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
Genç'te etkili olan kar ve tipi sonucu yolu kapanan mezrada mahsur kalan 2 avcı askeri helikopterle kurtarıldı.
21.03.2024
19:06
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
Büyük heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Genç İlçe merkezinde 13 Bin 934 seçmen, 44 sandıkta oy kullanacak. Başkanlık için 5 isim kıyasıya yarışırken 2019 seçimlerine göre seçmen sayısı 2 Bin 941 kişi arttı. Yeni seçmenler belediye başkanlığı seçimlerinin sonucuna da doğrudan etki yapacak.
21.03.2024
17:56
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın