28 Nisan 2024 Pazar

GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Genç ilcesinin sevilen siması Mehmet Ölmez'in ölümü Genç ilçesinde büyük bir üzüntüyle karşılanırken, taziyesi ise Diyarbakır Cahit Sıktı Tarancı Müzesi yanındaki Mıstan Taziye Evi'nde kuruldu.

17 MART 2024 PAZAR 23:26
1
842
0
AA aa
GÖZYAŞLARI ARASINDA DEFNEDİLDİ

Genç İlçesi'nin sevilen renkli siması Mehmet Ölmez, hayatını kaybetti. Diyarbakır'da kaldığı otelde geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayata veda eden Ölmez'in cenazesi, yapılan otopsinin ardından vasiyeti gereği Diyarbakır Çiftkapı Mezarlığı'nda babasının yanına defnedildi.

Taziyesinin de Diyarbakır Cahit Sıktı Tarancı Müzesi yanındaki Mıstan Taziye Evi'nde kurulduğu bildirildi. 1974 doğumlu olan Ölmez, bekardı. 

Genç İlçesi'nin renkli ve sevilen siması Mehmet Ölmez'in ani vefatı ilçede büyük üzüntü yaratırken, çok sayıda siyasi ve bürokrat da sosyal medyadan taziye mesajı yayınladı. 

Bizlerde Genç Havadis Gazetesi olarak Mehmet Ölmez'e Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın