02 Mayıs 2024 Perşembe

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Genç ilçesinde yaklaşık 20 gün önce bir çoban tarafından bulunan insan kemiklerinin 48 gün boyunca kayıp olan 91 yaşındaki Hasan Göçük'e ait olduğu belirlendi. Yaşlı adam bugün köyünde gözyaşları eşliğinde defnedildi.

23 HAZİRAN 2021 ÇARŞAMBA 15:52
1
2767
0
AA aa
GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Genç'te yaklaşık 20 gün önce bir çoban tarafından Yiğitbaşı köyünde insan kemikleri bulundu. Bulunan kemiklerin yanında çeşitli kıyafetler de bulan Çoban, durumu jandarmaya bildirdi.

Bulunan insan kemiklerinin ve kıyafetlerinin 48 boyunca kayıp olan Hasan Göçük'e (91) ait olduğu değerlendirilmiş ve DNA testi yapılmak üzere Malatya'ya gönderilmişti.
Malatya'da yapılan incelemelerin yetersiz olmasından dolayı bulunan insan kemikleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
İstanbul'da yapılan incelemelerin ardından bulunan insan kemiklerinin kayıp olan Hasan Dede'ye ait olduğu tespit edildi.
Hasan dede köyünde toprağa verildi
Yapılan incelemelerin ardından kemiklerin Hasan Göçük'e ait olmasının ardından memleketi Bingöl'e gönderildi.

Yaşlı adam, Balgöze köyünde toprağa verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın