25 Nisan 2024 Perşembe

HİZMETTE SINIR TANIMIYOR!

Çalışkanlığıyla köy halkının sevgilisi haline gelen Meşedalı köyü muhtarı Burhan Aran'ın yıllardır su sorunu yaşayan Korkut mezrasında yaptırdığı sondaj çalışmasıyla köy halkı suya kavuşacak.

20 KASIM 2019 ÇARŞAMBA 13:06
1
2300
1
AA aa
HİZMETTE SINIR TANIMIYOR!

Meşedalı köyünden muhtar seçilen Burhan Aran, yaptığı icraatlerle köy halkının takdirini topluyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana hem resmi kurum hem de özel şirketlerle olan diyalogu ile köyüne hizmet götürme çabasında olan Aran, yaptığı son icraatla yine takdir topladı.

İÇME SUYU SONDAJI VURULDU

Yıllardır içme suyuna hasret kalan Korkut mezrası vatandaşlarının sorununa kayıtsız kalmayan muhtar Aran, yaptığı girişimlerle sondaj çalışmalarına başladı. Sondaj çalışmalarından olumlu sonuç alınınca suyu tahlile gönderen Muhtar Aran, gelecek müjdeli haberi bekliyor. köy halkı da her sıkıntıda olduğu gibi bu işten de alnının akıyla çıkan muhtara teşekkür ettiklerini ve hizmetlerinin devamlı olmasını dilediler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_47)
22 Kasım 2019 Cuma 08:01
Aslan muhtar.Allah senden razı olsun.Hizmet kutsal bir görevdir. Karşılığı hem bu dünyada hem de ahirette vardır.
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın