16 Nisan 2024 Salı

HÜDA PAR'DAN DOĞALGAZ TEŞEKKÜRÜ

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı İdris Ağırbaş Genç Belediyesi ile Doğugaz Dağıtım A.Ş. (Bingöl Bitlis, Muş) arasında imzalanan ve çalışmasına başlanan doğalgaz hizmetinden ötürü memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

14 HAZİRAN 2020 PAZAR 13:25
0
2518
0
AA aa
HÜDA PAR`DAN DOĞALGAZ TEŞEKKÜRÜ

Ağırbaş; HÜDA PAR Genç İlçe Teşkilatı olarak her zaman Genç İlçemiz için tüm hizmetlerin biran önce halkımıza ulaşmasında yapılan veya vaat edilen tüm projelerin takipçisi olduk, olmaya da devam edeceğiz. Öncelikle şundan memnunuz; bu hizmet vatandaşlarımızı kış aylarında hem ekonomik anlamda hem de ısınma olarak rahata kavuşturacaktır. Vatandaşlarımızın rahatı bizimde rahatımız ve huzurumuzdur. Yapılan ve yapılacak tüm hizmet ve projelerde doğruya doğru demeye, yanlış ve haksızlığında her zaman olduğu gibi karşısında durmaya devam edeceğiz.

Bu güzel hizmetlerde referans olarak vaat edilen hususlarda hassasiyetle üzerinde durarak halkımıza bu hizmetin ulaşmasında Genç İlçe Belediye Başkanımız Sn. Zeki Dirik'e ayrıca emeği geçen tüm kurum kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyor ve daha nice güzel projelerin İlçemize ulaşabilmesini temenni ediyorum.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın