29 Nisan 2024 Pazartesi

HÜDA PAR'DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Hüda Par Genç Belediye Başkan Adayı Ramazan Güner ve İlçe Teşkilatı, seçimlerde kendilerine verdikleri desteklerden ötürü esnafa teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

13 NİSAN 2024 CUMARTESİ 11:25
1
642
0
AA aa
HÜDA PAR`DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ


Güner ve ekibi, seçim sürecindeki desteklerinden dolayı esnafla bir araya gelerek teşekkürlerini ifade etti. Ziyaret sırasında esnafla samimi sohbetler gerçekleştirildi ve ilçenin geleceği için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. Hüda Par Genç Belediye Başkanı Adayı olan Ramazan Güner, esnafla kurulan bu yakın ilişkinin ilçenin kalkınması ve gelişmesi için önemli olduğunu vurgulayarak, işbirliği ve dayanışma çağrısında bulundu. Aynı zamanda, esnafın taleplerini dinleyerek, gelecek dönemde bu taleplere cevap vermek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. 

Güner ve ekibi, esnaf ziyaretlerinin sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sürekli bir iletişim halinde olacaklarını ve ilçe halkının beklentilerini dikkate alacaklarını vurguladılar.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın