25 Nisan 2024 Perşembe

İHALESİ YAPILDI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'in, en önemli seçim vaatleri arasında yer alan kent meydanı projesinin ihalesi gerçekleştirildi. İşi alan firmanın önümüzdeki günlerde hemen çalışmalara başlayacağı ve projenin 2.5 ay içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

19 TEMMUZ 2020 PAZAR 14:44
2
3816
0
AA aa
İHALESİ YAPILDI

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik seçim döneminde verdiği vaatlerin gerçekleşmesi için çalışmalara devam ederken son olarak ilçe gündemini uzun zaman meşgul eden eski hükümet konağı alanının kent meydanına dönüşmesi ve yeşil alan olarak kullanılması için hazırladığı proje geçtiğimiz hafta içerisinde ihale edildi. Yapılan ihalenin ardından işi alan Perisu İnşaat firmasının hemen işe başlayacağı ve projenin 2.5 ay içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

“ESTETİKLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR”

Kent meydanı projesinde Şelale, Oturma Bankları, Süs Havuzu, Led Aydınlatmalar ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği sosyal donatıların yer alacağı öğrenilirken, yapılacak olan proje ile Genç ilçesinin nefes alacağı bir yer olacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın