24 Nisan 2024 Çarşamba

İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Gelecek Partisi Bingöl İl Kurucu Başkanı Muhittin Ağırbaş, partinin il kurucu yönetimini açıkladı.

12 MAYIS 2020 SALI 15:21
1
2580
0
AA aa
İL YÖNETİMİ BELLİ OLDU

Gelecek Partisinin Bingöl İl Kurucu Başkanı Muhittin Ağırbaş, partinin il kurucu yönetimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güçlü bir Bingöl için kentin dengelerine azami ölçüde riayet ederek kadro oluşturulduğunu belirten Ağırbaş, şunları söyledi:

“Doğup büyüdüğüm, kalbimden hiçbir zaman çıkmayan, daima hizmet edebilme umuduyla yaşadığım, imkanlar elverdiğince hizmet etmekten onur duyduğum, ortak sevdamız olan Bingöl'ün hak ettiği değere ulaşması, gelişmesi ve güçlenmesi için daha fazla sorumluluk almam gerektiği kanaatindeyim.

Hak ve Kutlu davamızı geleceğe taşımak için gecesini gündüzüne katan bilge liderimiz Sn. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğindeki büyük Türkiye'ye yakışan güçlü bir Bingöl için, ilimizin dengelerine azami ölçüde riayet ederek mükemmel bir kadro hareketini kurma bahtiyarlığını sizinle paylaşmaktan kıvanç duyarım. Bu vesileyle halkımıza hizmetin hadimi olmaktan onur duyacağınız bu kadronun geleceğimize yönelik ümitvar olacağımızın bilinmesinin istiyorum.”

“İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZEN PROJELERİ EL ELE VEREREK HEP BERABER ÜRETECEĞİZ”

Ağırbaş, işsizlik sorununun el ele verilerek çözüleceğini ifade ederek, şunları söyledi:

“Ortak geçmişimiz ve ortak geleceğimiz olan Bingöl'ü daha ileriye taşıyacak güçlü ve istihdama dayalı işsizlik sorununu çözen projeleri el ele vererek hep birlikte üreteceğiz. Bu anlamda, Gelecek Partimize gönül bağını kurmuş, hizmet etmeye talip olan ve teşkilatlarımızda görev alıp çalışmaya başlayan dava arkadaşlarımızın yanı sıra, derdi ve sevdası Bingöl olan farklı görüş ve düşüncelerdeki hemşehrilerimizin de sevgi, saygı ve samimiyete bağlı olarak şahsımın öncülüğünde kurulan İl teşkilatımızın etrafında birleşeceğine inanıyorum. Niyet hayr, akıbet hayr olur. Gayret bizden takdir Allah'tan.

Değerli hemşehrilerim ilimizin sorunlarını bilen ve sorunları çözebilen, çözüm üreten bir ekiple geliyoruz. Hiç bir şey gizli kalmayacağı gibi hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Adalet, özgürlük, hukuk, liyakat ve ehliyet bizim ilkelerimizin olmazsa olmazımızdır. Yarabbi, kutlu davamız için çıkmış olduğumuz bu yolda öncelikle senin rızanı kazanabilmeyi, bu görevi ve misyonu zirveye alnımızın akıyla taşıyabilmeyi, vatanımıza ve milletimize hizmete layık bir kul olabilmeyi nasip eyle… Makamların gurur ve kibrinden de muhafaza eyle.”

LİSTEDE KİMLER YER ALDI?


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın