25 Nisan 2024 Perşembe

İYİ PARTİ'DE YAPRAK DÖKÜMÜ

İYİ Parti Genç Gençlik Kolları Başkanı Osman Becerikli, İYİ Parti'den istifa etti. Becerikli, istifa etmesinin nedeninin İYİ Parti Genel Merkezinin sürdürdüğü yanlış politikalar olduğunu belirtti.

18 MART 2019 PAZARTESİ 12:28
0
3078
0
AA aa
İYİ PARTİ`DE YAPRAK DÖKÜMÜ

İYİ Parti'de yaprak dökümü devam ediyor. Daha önce İlçe teşkilatının istifasıyla sarsılan İYİ Parti'de bu kez de Gençlik Kolları Başkanı Osman Becerikli istifa ettiğini deklare etti.

Genel Merkezin yürüttüğü yanlış politikalar yüzünden partisinden istifa ettiğini belirten kurucu gençlik kolları başkanı Becerikli, "Bu istifanın sorumlusu ne ana kademe, nede il başkanımızdır. Tek sorumlusu İYİ Parti Genel Merkezidir. Gün memleketimize sahip çıkma günüdür. En önemlisi ise vatanımıza, milletimize sahip çıkma günüdür. Bizler Bingöl sevdalısı gençler olarak 31 Mart Yerel Seçimleri'nde projeleriyle heyecan uyandıran donanımlı, birikimli, iş bilen ve saygın bir kişiliğe sahip olan, memleketimizi ülkemize emanet eden en önemlisi ise gençliğe verdiği değer göz önünde olan AK Parti Genç Belediye Başkan Adayı Sayın Mehmet Zeki Dirik'i destekleyeceğimi bildiririm" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın