26 Nisan 2024 Cuma

KALABALIK'TAN MORAL ZİYARETLERİ

AK Parti Genç İlçe Başkanı Aydın Kalabalık, ilçede bulunan hastaları evlerinde ziyaret etti. Hastalara acil şifalar dileyen Başkan Kalabalık, Hastalarımızla ve büyüklerimizle hasbihal edip dualarını almak istiyoruz. dedi.

28 OCAK 2020 SALI 12:59
0
1377
0
AA aa
KALABALIK`TAN MORAL ZİYARETLERİ

Kısa zaman önce AK Parti Genç ilçe Başkanı olarak atanan Aydın Kalabalık, İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde geçirmiş oldukları rahatsızlıkları dolayısıyla evden çıkamayan vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili konuşan Başkan Aydın Kalabalık, "Peygamber Efendimizin en güzel sünnetlerinden biri olan hasta ziyaretlerimizi gün içerisinde yapmaya gayret ediyor, hastalarımızla ve büyüklerimizle hasbihal edip dualarını istiyoruz. Hasta olan vatandaşlarımızın mutluluklarına bir nebzede olsa katkı sağlamışsak ne mutlu bize. Rabbim hasta yatağında şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar versin." ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın