01 Mayıs 2024 Çarşamba

KALPLERİ ISITAN YARDIM

Genç ilçesinde 1. sınıf öğrencisi Sema Karaköse, depremzedelere yolladığı hediye ve içerisine yazdığı not ile kalpleri ısıttı.

16 ŞUBAT 2023 PERŞEMBE 08:43
0
1062
0
AA aa
KALPLERİ ISITAN YARDIM

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olup 10 ilimizi etkileyen depremde zarar gören vatandaşlarımıza yönelik olarak tüm yurdumuzda başlatılan yardım kampanyaları kapsamında Genç İlçe merkezinde ikamet eden 1. sınıf öğrencisi  Sema Karaköse isimli kız çocuğu, depremzede kardeşlerinin bir nebze de olsa yüzünü güldürmek için deprem bölgesine göndermiş olduğu hediye kutusu, Adıyaman İli Besni İlçesinde görevli Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca minik afetzede Mehtap Şahin isimli kız çocuğuna ulaştırıldı.

Minik yardımsever Sema, hazırladığı yardım paketinin içerisine bıraktığı, duygularını içeren notta;  ”Bu oyuncakları sizin için hazırladım, yanında çikolatada var. Her şey iyi olacak, korkma kardeşim, yanınızdayız'' şeklinde yazdı.  

Herkesi duygulandıran olay karşısında minik afetzede Mehtap Şahin'de yardımsever Sema'ya ‘'İyi ki varsın Sema. Bu zor günlerde yanımızda olduğun için teşekkür ediyorum. Seni çok seviyorum.'' sözlerini ifade eden bir video göndererek mutluluğunu ifade etti.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın