02 Mayıs 2024 Perşembe

KAPTANOĞLU, YÜREKLERİ ISITTI!

Genç ilçesine bağlı bir köye bırakılan ve kar yağışı altında ölüme terk edilen eşeklere, Kaymakamlık sahip çıktı. Kaymakam Kaptanoğlu koordinesinde ilçeye getirilen eşekler, kiralanan hana yerleştirildi.

26 OCAK 2022 ÇARŞAMBA 13:21
4
2478
0
AA aa
KAPTANOĞLU, YÜREKLERİ ISITTI!

Genç ilçesine bağlı Çaytepe köyüne kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bırakılan birçoğu yaralı başıboş eşek, ölüme terk edilmişti.

Gazetemiz Havadis aracılığıyla ulusal basına taşınan “Yaz aylarında çalıştırılan eşekler, kışın ölüme terk edildi” başlıklı haberinin ardından Genç Kaymakamlığı ile Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü harekete geçti.

Köyden Kaymakamlık ile Tarım ve Orman İlçe Tarım Müdürlüğü koordinesinde alınan eşekler, yine kaymakamlık tarafından ilçe merkezinde kiralanan bir hana yerleştirildi.

Sıcak bir yuvaya kavuşan eşeklerin bakımlarını da ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yapacağı öğrenilirken, Genç İlçe Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu da vatandaşların bu konuda duyarlı olması gerektiği çağrısında bulundu.

“KAYMAKAM KAPTANOĞLU'NUN DAVRANIŞI YÜREKLERİ ISITTI”

Hana yerleştirilen eşeklerin koruma altına alındığını belirten Kaymakam Kaptanoğlu, “ Kaymakamlık olarak bu hayvanlarımıza sahip çıkmak üzere Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerimizle birlikte seferber olduk. Kiralanan ahıra hayvanları aldık ve artık gözetimimiz altında tutuyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Hem sokak hayvanlarını hem de yaban hayatını korumak adına elimizden geleni göstermek noktasında imtina etmeyelim lütfen” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın