25 Nisan 2024 Perşembe

KOVALAR, İL BAŞKANI OLDU

Deva Partisi Bingöl Kurucu İl Başkanı Gençli hemşerimiz Mikail Kovalar oldu. İl Başkanının belirlenmesinin ardından gözler il teşkilatlanmasında hangi isimlerin yer alacağına çevrildi.

10 TEMMUZ 2020 CUMA 17:06
1
2988
0
AA aa
KOVALAR, İL BAŞKANI OLDU

Gençli hemşerimiz Mikail Kovalar, Dışişleri Bakanı ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Kurucu İl Başkanı oldu.

Uzun zamandır kamuoyunda sıkça konuşulan Deva Partisinin il başkanlığı için 6 isim yarışırken, Ankara'da Deva Partisi genel merkezinde yapılan birebir görüşmeler sonucunda Mikail Kovalar'a Ali Babacan tarafından kurucu il başkanlığı tevdi edildi.

İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten çiçeği burnundaki İl Başkanı Mikail Kovalar, “Ağır ve zor bir görevi sırtladığımızın farkındayım. Deva Partisi Kurucu İl Başkanlığı için süreci tamamladık. Şu an Ankara'dayım, Bingöl'e döndüğümüz zaman parti teşkilatlanması için çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere bu görevi layık gören sayın büyüğümüz ve parti liderimiz Ali Babacan olmak üzere herkese şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın