26 Nisan 2024 Cuma

MALZEME DESTEĞİ BEKLİYORLAR

Van'ın Çatak ilçesinde düzenlenecek olan Türkiye Rafting şampiyonasına katılacak olan Genç Murat rafting takımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Murat nehri üzerinde çalışmalarını sürdüren ekip, şampiyonada Bingöl'ü temsil edecek.

06 EKİM 2019 PAZAR 16:54
0
1751
0
AA aa
MALZEME DESTEĞİ BEKLİYORLAR

Spor eğitmeni Arif Kaya tarafından kurulan Genç Murat Rafting takımı, Van'da düzenlenecek olan şampiyonaya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Yaklaşık 4 aydır Murat nehrinin azgın sularında antremanlarını gerçekleştiren ve ilk defa katılacağı şampiyonadan ödülle dönmek isteyen Genç Murat rafting takımı Bingöl'ü şampiyonada en iyi şekilde temsil etmek için sıkı bir şekilde hazırlanıyor. 

MALZEME DESTEĞİ BEKLİYORLAR

Genç Kaymakamlığı dışında destek görememekten yakınan ve Van'da düzenlenecek olan şampiyonaya 5 kişiden oluşan takımla gideceklerini belirten sporcular, "Yakın zamanda düzenlenecek olan yarışmalara katılacağız. Kaymakamlık dışında hiç kimseden destek göremedik. Şampiyonaya katılırken takım ruhu ve ekip olduğumuzu göstermek için alt üst eşofman takımına ve spor ayakkabısına ihtiyacımız olacak. Hayırsever işadamlarımızdan isteğimiz sadece bu. İnşallah şampiyonadan alnımızın akıyla döneceğiz" ifadelerini kullandılar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın