03 Mayıs 2024 Cuma

MHP TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programı düzenlendi.

02 NİSAN 2023 PAZAR 19:12
4
1455
2
AA aa
MHP TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bereket sofraları da kurulmaya başlandı. MHP Genç İlçe Teşkilatı da bu kapsamda iftar yemeği düzenledi. MHP İlçe Başkanı Nurullah Güçden tarafından düzenlenen iftar programına İlçe halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Programa, İl Başkanı Osman Baran, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, MYK Üyesi Bingöl Milletvekili Aday Adayı Muhammed Köse, Milletvekili Aday Adayı Ziya Buyankara, il ve ilçe teskilat üyelerinin yani sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜÇDEN: "BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN "

İftar programında konuşan MHP İlçe Başkanı Nurullah Güçden, “Ramazan demek bereket demektir. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazan bir lokma ekmeği paylaşmak, bir tas çorbayı beraber içmektir. Ramazan kardeşliktir, dayanışmadır, kaynaşmadır. Bu kapsamda düzenlediğimiz iftar yemeğinde Gençli vatandaşlarımızda iftar sofrasında bir araya geldik. Tüm vatandaşlarımızı iftarımızda misafir etmekten onur duyduk. Bu mübarek ayda bu mübarek sofrada bizlere eşlik eden tüm herkesten Allah razı olsun. Rabbim, birliğimizi daim eylesin.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_134)
03 Nisan 2023 Pazartesi 01:33
Hayırdır aday adaylarından metin keskin beyefendiyi ismini yazmayıp başına sansür uyguladığını mı düşünüyorsun.Yazıklqr olsun sizin paragözlülüğün.yazıklar olsun senin basının.Gün gelir ne doğar bilinmez bingölün bu hale gelmesinin sebeplerinden biri de bu şekilde basın sansürlüğünüz.Para senin gözünü kör etmiş.çünkü 2 gün önce gazetenizde bir bayana methiyeler düzmeniz sizin nasıl bir basın karakterine sahip olduğunuzu bingöl halkına bırakıyorum.lütfen bu yazıyı yayınlayın beni hayalkırıklığına uğratın.
Beğendim (2) Beğenmedim (3)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_133)
02 Nisan 2023 Pazar 22:20
Allah kabul etsin yazinizada taraflı davranmissini başka aday adaylarida vardı onlara hiç yer vermemiş siniz
Beğendim (3) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın