19 Nisan 2024 Cuma

MURATSPOR TARİHE KARIŞMASIN!

Bu sezon Bingöl 1.Amatör liginde mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekibimiz Genç Muratspor, sahipsizlik ve maddi imkânsızlıklardan dolayı lige katılamayabilir.

06 EKİM 2019 PAZAR 16:39
0
2993
1
AA aa
MURATSPOR TARİHE KARIŞMASIN!

1975 yılında kurulan ve bugüne kadar gösterdiği başarılar ile Genç halkının vazgeçilmez sevdası olan Murat spor'da her sezon öncesi yaşanan maddi sıkıntılar dinmek bilmiyor. Genç ilçesinin siyaset arenasında güçlü bir konumda olması ve yüzlerce Gençli işadamının olmasına rağmen kendilerine kimsenin sahip çıkmamasına derinden üzüldüklerini belirten kulüp yetkilileri, Kaymakamlık, Belediye ve işadamlarının bir an önce takıma el atmalarını ve lige katılmak için gerekli desteğin sunulmasını istedi.

 ‘BU GENÇLERE YAZIK ETMEYİN'

Yaşanılan maddi İmkânsızlıklar ve kimsenin kulübü almak istememesine tepki gösteren Genç Muratspor kulübü yetkilileri, Siyasilere, Bürokratlara, İş adamlarına ve vatandaşlara seslenerek “İsmi Genç ile özdeşleşen bu güzide kulübü sahipsiz bırakmayın, gençlere yazık etmeyin” çağrısında bulundular.

Maddi imkânsızlıklar içinde ne yapacaklarına şaşırıp kaldıklarını belirten yöneticiler, ‘‘Ekibimizin kaderine terk edilmesi bizleri zor durumda bırakmıştır. Biz sadece Murat spor'un tekrardan özlenilen günlere ve başarılı günlere gelmesini istiyoruz. Bu kulüp yaşamalı. Bu kulübü yaşatacak olan da Genç'in büyükleridir. Biz naçizane görev yapma çabası içerisinde olduk. Bugün istenilsin bu kulübü güçlü bir yönetime devredebiliriz. Yeter ki Murat spor yaşasın ve yaşatılsın'' diyerek bütün herkesten yardım beklediklerini söyledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_35)
10 Ekim 2019 Perşembe 12:26
Bence de Tarihe karışmasın çünkü tarih onun alanı değil.
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın