25 Nisan 2024 Perşembe

ŞAMPİYON BİLAL-İ HABEŞ

Genç İlçe Müftülüğü tarafından Kur'an ile huzur, spor ile sıhhat bul etkinliği kapsamında düzenlenen camiler arası futbol turnuvası sona ererken şampiyon final maçında Kuba Camii'ni 6-3'lük skorla yenen Bilal-İ Habeş Camii oldu.

05 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ 13:36
0
1731
0
AA aa
ŞAMPİYON BİLAL-İ HABEŞ

Genç İlçe Müftülüğü tarafından yaz kurslarında okuyan öğrencilere yönelik tertiplenen 'Kur'an ile huzur, spor ile sıhhat bul' kampanyası büyük ilgi gördü. Mevlana Ortaokulu halısahasında düzenlenen ve 2 grupta mücadele eden takımlardaki genç yetenekler bütün hünerlerini ortaya koyarken. Toplamda 18 Kur'an kursu öğrencilerinden oluşan futbol turnuvasında çocuklar, doyasıya futbol oynamanın tadını çıkardı.

ŞAMPİYON BİLAL-İ HABEŞ CAMİİ

Mevlana Ortaokulu Halısahasında Bilal-İ Habeş Camii ve Kuba Camii takımları arasında oynanan final mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne olurken maçı İlçe Müftüsü Mahmut Kaya, Kur'an kursu hocaları ve talebeleri ile aileler izledi. Maçın başlama vuruşu ile beraber takımlar kıyasıya bir mücadele sergilerken Bilal-İ Habeş Camii sahadan 6-3'lük skorla galip geldi ve turnuvada şampiyon oldu.

ÖDÜLLER KAPANIŞ PROGRAMINDA VERİLECEK

Düzenlenen turnuvanın ardından Genç İlçe Müftülüğü resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada turnuvaya katılım gösteren bütün takımları tebrik ederken ödüllerin ise Yaz Kur'an kursu kapanış programında verileceğini belirtti. İlçe Müftülüğü yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bugün de final'de rekabet eden Küba ile Bilal-i Habeş Kurslarımızdan Bilal-i Habeş Kuran Kursumuz birinci oldu. Birinci olan Bilali Habeş Kuran kursumuza "Yaz Kuran Kursu Kapanış Programında" Kupa'nın yanısıra çeşitli hediyeler takdim edilecektir.

Genç ilçemizin 'Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün, maç turnuvasının başından şuana kadar yapmış oldukları katkılarından dolayı da kendilerine ayrıca çok teşekkür ediyoruz"

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın