28 Nisan 2024 Pazar

ŞEHİT ER, GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde yaralanan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan (23), memleketi Genç'e getirilerek gözyaşları içinde son yolcuğuna uğurlandı.

07 MART 2023 SALI 22:14
0
1246
0
AA aa
ŞEHİT ER, GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

18 Şubat'ta Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde görev yapan Gençli hemşerimiz Piyade Sözleşmeli Er Adem Avunan, mevzide yaralandı. Daha sonra Ankara'da tedavi altına alınan Avunan, bugün tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehidin naaşı, defnedilmek üzere memleketi Bingöl'e askeri uçak ile getirildi. Bingöl Havalimanı'nda karşılanan şehit naaşı, Genç ilçesine bağlı Bayırlı köyünde düzenlenen törenin ardından gözyaşları içinde dualarla defnedildi.

Şehidin cenaze törenine ailesinin yanı sıra Vali Vekili Abdullah Özübek, Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Genç Belediye Başkanı Vekili Ali Kandemir, jandarma ve polis ekipleri ile vatandaşlar katıldı.

HABER: SİNAN ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın