25 Nisan 2024 Perşembe

SORUNUMUZ ÇÖZÜLSÜN!

Erdemli köyüne bağlı Yeşil Mezrası sakinleri, mezradaki kanalizasyonun açık olduğunu belirterek ilgili kurumların sorunu çözmesini talep etti.

29 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ 14:04
0
1150
0
AA aa
SORUNUMUZ ÇÖZÜLSÜN!

Erdemli Köyü Yeşil mezrasında ikamet eden vatandaşlar, 11 haneli mezralarındaki kanalizasyon sorununun çözülmesini talep etti.

11 haneli mezrada kanalizasyon hattının mezra içine aktığını dile getiren yöre halkı, İl Özel İdare'nin sorunu çözmesi gerektiğini belirterek, çözülmemesi halinde birçok hastalığa yol açılabileceğini aktardı.

Köy sakinlerinden Mustafa Arslan; “ Köyümüzde bu sorun ciddi sorunlara, hastalıklara yol açabilir. İlgili kurum İl Özel İdaresi bu sorunu kısa zaman içinde çözmelidir. Talebimiz budur. Kendilerine de bu sorunu ilettik ama henüz ilgilenen olmadı. Hayvanlarımız bu suyu içiyor ister istemez. Çocuklarımız da sokakta oynadığı zaman temas edebilir. Lütfen bu sorun kısa zamanda çözülsün, yetkili kişiler veya kurumlar sesimizi duysun” diyerek çağrıda bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın