26 Nisan 2024 Cuma

SÜRÜCÜLERİN KASİS TEPKİSİ!

Genç'te şehir içi trafikte hızlı araç kullanımını engelleyerek, güvenli trafik seyrini amaçlayan kasisler sürücüleri kabusu oldu.

04 EYLÜL 2019 ÇARŞAMBA 12:08
0
2192
0
AA aa
SÜRÜCÜLERİN KASİS TEPKİSİ!

Vatandaşlar, mühendislik hizmetlerine dayanmadan uygulandığını savunduğu hız kesici amaçlı kasis ve tümseklerin trafik güvenliği ve taşıt tekniği yönünden tehlikeli bir durum yarattığını düşünüyor.

Konuya ilişkin şikâyetlerini ileten araç sahipleri şu görüşleri dile getirdi; Hız kesici kasislerin okul, çocuk bahçesi, spor ve konut alanları gibi yayaların yoğun olduğu yerlere konulması gerekirken ilçemizde ise bunun tam tersi yapılıyor. Hız kesiciler yerine modern şehirlerde olduğu gibi uyarıcı beyaz şeritlerin yapılmasının daha mantıklı ve daha modern bir görüntünün sağlanmasına neden olacak. Hız kesicilerin yapılması araçlarımızın amortisörlerine zarar veriyor. Kasislerin yapılmasından sonra sanayiye daha sık gider olduk. Yapılan bu uygulama ile hem araçlarımız zarar görüyor hem de ilçemiz hoş olmayan bir görüntüye kavuştu. Yetkililerden bir an önce bu uygulamadan vazgeçerek yerine modern bir sistem getirmelerini istiyoruz.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın