26 Nisan 2024 Cuma

UYUŞTURUCUYLA TOPYEKÜN MÜCADELE!

Genç Kaymakamı Arif Gül başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülecek çalışmalar ele alınırken, Kaymakam Gül, uyuşturucu ile mücadeleyi sadece devlet eliyle değil, toplumun tüm kesimleri ile birlikte yürütmemiz lazım dedi.

28 OCAK 2020 SALI 13:01
0
2017
0
AA aa
UYUŞTURUCUYLA TOPYEKÜN MÜCADELE!

Genç Kaymakamlığı, uyuşturucu ile topyekun mücadelede kapsamında kurum amirleri, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında 2020 yılında yapılacak çalışmalar için eylem planının oluşturulması kararlaştırılan toplantıda, metruk binaların tespiti, yıkımı ve ıslahına yönelik çalışmaların gözden geçirilmesi, uyuşturucu kullanımı ve satışı açısından riskli olan yerlerde ve okul ve çevrelerinde güvenliğin artırılması amacına yönelik yapılan plan/çalışmaların değerlendirilmesi, bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele kapsamında kurumlar arası işbirliği ve madde bağımlılığı ile mücadele konusunda yapılacak faaliyetler ele alındı.

"HEPİMİZE ÇOK BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR"

Toplantıda konuşan Kaymakam Arif Gül, “Bağımlılıkla mücadele dediğimiz zaman sadece uyuşturucu bağımlılığı değil bunun yanında başka bağımlılıkların olduğu da aşikardır. Bağımlılıkla mücadelede hepimize çok büyük görevler düşüyor. Bizim geleceğimiz olan gençlerimizi bağımlılıktan korumak ve kurtarmak için başta anne ve babalar, kamu kurumlarımız olmak üzere her kesimin seferber olması gerektiğini bir kaz daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Kaymakam Arif Gül başkanlığında gerçekleşen toplantıya kurum amirleri, merkez mahalle muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın