28 Nisan 2024 Pazar

YENİ BİR MERHALEYİ GEÇMENİN EŞİĞİNDEYİZ

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl'ün Genç ilçesinde partisinin düzenlediği iftar programında yaptığı konuşmada, 'Daha önce kat ettiğimiz merhalelerin üzerine bir yenisini koyacağız. Yeni bir merhaleyi geçmenin eşiğindeyiz, o eşik inşallah 31 Mart olacak' dedi.

16 MART 2024 CUMARTESİ 22:04
0
839
0
AA aa
YENİ BİR MERHALEYİ GEÇMENİN EŞİĞİNDEYİZ

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanlığı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçe sakinleriyle bir araya gelmek ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla bir iftar programı düzenledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun katıldığı program,  Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Beş Kardeşler Düğün Salonunda düzenlenen iftar programı, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

 

Program, HÜDA PAR Genç İlçe Belediye Başkan adayı Ramazan Güner'in selamlama konuşması ile devam etti.

“Seçim çalışması yaparken de aklımız hep Gazze'de”

Programda konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, birinci gündem maddelerinin Gazze olduğuna vurgu yaptı.

Yapıcıoğlu, “Memleketin her tarafında birinci gündem maddesi seçim ama biz iftarlarımızı, sahurlarımızı yaparken de seçim çalışması yaparken de aklımız hep Gazze'de. Orada kardeşlerimiz iftarlarını yapacak kadar bir parça ekmek, bir yudum su bulabiliyorlar mı, diye düşünmeden edemiyoruz? Acaba yine dünyanın farklı yerlerinden hayırsever insanların gönderdiği yardımlar oradaki kardeşlerimize dağıtılırken üzerlerine bombalar yağacak mı diye düşünmeden edemiyor insan.” ifadelerini kullandı.

“Biz kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için bu adayları çıkarmıyoruz”

31 Mart yerel seçimlere her yerde aday gösterdiklerini belirten Yapıcıoğlu, “Daha önce bunlar zaten bir algı oluşturuyordu, bunu kırdınız elhamdülillah. Şimdi ise burun kıvıranlar ciddi ciddi hesap yapmaya başladılar ‘Acaba' dediler. İnşallah bu önümüzdeki seçimde acaba diyenlerin kafasındaki acabaları da kaldıralım. ‘Evet, bunlar bu işi götürecek' dedirtelim. Rabbimin rahmetinden ümidim, daha önce kat ettiğimiz merhalelerin üzerine bir yenisini koyacağız. Yeni bir merhaleyi geçmenin eşiğindeyiz, o eşik inşallah 31 Mart olacak. Birileri hala HÜDA PAR seçime girmiyormuş gibi bir propaganda yapıyor. Gittiğimiz yerlerde kulağımıza geliyor bu söylenenler. Biz de o kişileri daha önce ikaz ettik. Eğer siz eksik bilgi ile bunu söylüyorsanız, işte biz en yetkili kişi olarak genel başkan sıfatı ile size hatırlatıyoruz. Biz kendi adaylarımız ile 81 ilin tamamında seçimlere giriyoruz. Biz kimseye kazandırmak veya kaybettirmek için bu adayları çıkarmıyoruz. Bizler hem adaylarımız ve aday oldukları yerler kazansın diye uğraşıyoruz. Ve inşallah bu sefer önümüzdeki seçimlerde yarışı önde bitirmeye en yakın olduğumuz yerlerden bir tanesi de inşallah Genç ilçemiz ve Bingöl ilimizdir.” dedi.

İftar programı, konuşmanın ardından yapılan dua ile sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın