29 Nisan 2024 Pazartesi

YILDIZ KIZLAR COŞKUYLA KARŞILANDI

Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda 'İkinci' olan Mevlâna Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı, Genç ilçesinde coşkuyla karşılandı.

15 ŞUBAT 2024 PERŞEMBE 19:21
0
1056
0
AA aa
YILDIZ KIZLAR COŞKUYLA KARŞILANDI

AtletizmTürkiyeŞampiyonası'nda 'Türkiye İkincisi' olarak önemli bir başarı gösteren Genç Mevlana Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı, Genç ilçesinde coşkuyla karşılandı. Isparta'daki Türkiye Şampiyonası'ndan kupa ve madalyalarla dönen sporcular, karşılama sürpriziyle ayrı bir mutluluk daha yaşadı. 

Genç Mevlana Ortaokulu'nda düzenlenen karşılama programına Kaymakam Muhammet Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Kaya, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Engin Dağ, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Güzel,Türkiye Şampiyonası'ndaki başarılarından ötürü tek tek tebrik ettiği sporcuları her zaman destekleyeceklerini belirterek başarılarının devamını diledi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın