10 Mayıs 2025 Cumartesi

138 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Genç ilçesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasında Türk Kızılayı'na iki günde 105 ünite kan toplandı.

06 MART 2021 CUMARTESİ 12:43
0
1529
0
AA aa
138 ÜNİTE KAN TOPLANDI

Kızılay'ın Güneydoğu Anadolu Bölge Kan Merkezi'nden Genç'e gelen Kan Bağış Aracı, Genç Belediyesi önünde vatandaşlardan kan bağışı topladı. İlçe Jandarma Komutanlığı, Genç İtfaiye Amirliği, AK Parti İlçe Teşkilatı ve ilçe halkının katıldığı kampanyada iki günde 138 ünite kan bağışı yapıldı.

“MEHMETÇİK VE İTFAİYE ERLERİNDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK”

Vatan hizmetinde en ön safta yer alan Mehmetçik, kan bağış kampanyasına da duyarsız kalmadı. Sadece canıyla değil kanıyla da milletin yanında olduğunu vurgulayan askerler, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizdi.

Genç Belediyesi İtfaiye Amirliği'nde görevli itfaiye personeli de, Kızılay tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına destek oldu. İtfaiye personeli, bu kapsamda kan bağışı yaptı. Genç Belediyesi İtfaiye Dairesi Müdürü Yüksel Barlas, Türk Kızılayı ile aralıklarla kan bağış kampanyası düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, bağışlanan her kanın hayat kurtarmaya bir adım daha yaklaştıracağını kaydetti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın