26 Nisan 2024 Cuma

2 SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Genç ilçesinde jandarma tarafından icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü PKK'ya ait 2 adet sığınak ve tüp içinde hazırlanmış El Yapımı Patlayıcı (EYP) ele geçirilerek imha edildi.

03 HAZİRAN 2022 CUMA 12:17
0
909
0
AA aa
2 SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı'nca Genç ilçesinde icra edilen operasyonda sığınaklar ve EYP'nin imha edildiğini bildirdi. 
Yapılan açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen çalışmalar neticesinde, Genç İlçesi kırsalında icra edilen operasyonda yapılan arazi aramasında tespit edilen 2 adet sığınakta, 1 adet piknik tüpü içerisinde hazırlanmış El Yapımı Patlayıcı Madde(EYP) düzeneği ve muhtelif yaşam ve gıda maddesi ele geçirilmiştir. Tespit edilen sığınaklar ve ele geçirilen malzemeler operasyon bölgesinde imha edilerek kullanılmaz hale getirilmiştir” denildi.

Haber : Haber Merkezi 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın