01 Haziran 2026 Pazartesi

23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Genç Çamlık İlkokulu tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlik coşkuyla kutlandı.

22 NİSAN 2022 CUMA 12:07
2
2066
0
AA aa
23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Genç'te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Genç Çamlık İlkokulunda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından sahne alan minik öğrenciler, günün anlamını anlatan şiir ve oratoryom gösterileri ile devam etti. Etkinliğe katılan yüzlerce çocuk doyasıya eğlenirken, program Şehit Murat Yıldırım uygulama ana sınıfı örgencilerine fidan dağıtılarak sona erdi.  

Kutlama programına, Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, Cumhuriyet Savcısı Esma Başpınar, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, Kurum amirleri, veli ve öğrenciler katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.06.2026
16:54
YÜZEN ADALAR`A ZİYARETÇİ AKINI
YÜZEN ADALAR'A ZİYARETÇİ AKINI
Bingöl'de Bayram tatilinde ziyaretçi yoğunluğu yaşayan Yüzen Adalar, hareket eden adacıkları ve doğal güzelliğiyle yerli turistlerin ilgi odağı oldu
01.06.2026
16:48
KASAPLARIN KURBAN BAYRAMI YOĞUNLUĞU
KASAPLARIN KURBAN BAYRAMI YOĞUNLUĞU
Kurban Bayramı'nda Bingöl'de kasaplarda yoğunluk yaşandı. Kurban etlerini kıyma ve kuşbaşı yaptırmak isteyen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren kasapların önünde yoğunluk oluşturdu.
01.06.2026
16:43
GÖRENLER TARLAYA KOŞUYOR
GÖRENLER TARLAYA KOŞUYOR
Bingöl-Muş karayolu üzerinde doğal olarak oluşan gelincik tarlası, Kurban Bayramı dönüş yolculuğundaki vatandaşların ilgi odağı oldu. Yol kenarını adeta kırmızıya boyayan gelincikler, sürücülere görsel şölen sundu.
01.06.2026
16:36
YAĞIŞLAR DİNMEDİ EKİMLER GECİKTİ
YAĞIŞLAR DİNMEDİ EKİMLER GECİKTİ
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
01.06.2026
16:27
BİNGÖL`DE BAYRAM TATİLİNİN AĞIR BİLANÇOSU
BİNGÖL'DE BAYRAM TATİLİNİN AĞIR BİLANÇOSU
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalar ilgili haberlerimiz
01.06.2026
16:21
GÜLBAHAR BARAJI İÇİN ÇAGRI
GÜLBAHAR BARAJI İÇİN ÇAGRI
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın