04 Şubat 2026 Çarşamba

29 BİN 640 KÖK KENEVİR 13 BİN 200 KÖK SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

Genç ilçesi kırsalında jandarma timlerince yürütülen operasyonda, 16 tarlada 29 bin 640 kök kenevir ile 13 bin 200 kök skunk ele geçirildi.

20 HAZİRAN 2025 CUMA 13:39
0
928
0
AA aa
29 BİN 640 KÖK KENEVİR 13 BİN 200 KÖK SKUNK ELE GEÇİRİLDİ

 Genç ilçesi kırsalında uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında jandarma timleri tarafından düzenlenen operasyonda, 16 tarlada toplam 29 bin 640 kök kenevir ile 13 bin 200 kök skunk ele geçirildi.
Valilik İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, Genç ilçe kırsalında uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasa dışı ekimin önlenmesine yönelik 19 Haziran 2025 günü yapılan çalışmalar neticesinde 16 farklı noktada toplam 29.640 kök kenevir bitkisi ile 13.200 kök skunk bitkisi ele geçirilmiş; Cumhuriyet Savcısı'nın talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanmıştır" denildi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
02.02.2026
10:28
GENÇ`TE OKUL YOLLARI VE BAHÇELER KAR`DAN TEMİZLENDİ
GENÇ'TE OKUL YOLLARI VE BAHÇELER KAR'DAN TEMİZLENDİ
Genç Belediyesi, ilçe genelinde etkili olan kar yağışının ardından kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, vatandaşların günlük yaşamının aksamaması için ana arterler, mahalle yolları ve kamu alanlarında yoğun mesai harcıyor.
01.02.2026
16:02
MİLYONLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANDI
MİLYONLAR DEĞİL, İNANANLAR KAZANDI
Yokluğa, sahipsizliğe ve görmezden gelinmeye rağmen 13 kişiyle çıktığı Ardahanspor deplasmanından 1-0 galip dönen Yeni Genç Muratspor, paranın değil inancın kazandığını bir kez daha gösterdi.
01.02.2026
14:22
UYUŞTURCUYLA MÜCADELE 2 ŞÜPHELİ  TUTUKLANDI
UYUŞTURCUYLA MÜCADELE 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerince yürütülen uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
01.02.2026
14:04
CAMİYE GELİYORUM, NAMAZLA BÜYÜYORUM PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CAMİYE GELİYORUM, NAMAZLA BÜYÜYORUM PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Program kapsamında camilerimizde dereceye giren öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.
29.01.2026
17:30
METEOROLOJİ`DEN BİNGÖL İÇİN UYARI
METEOROLOJİ'DEN BİNGÖL İÇİN UYARI
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden Bingöl genelinde yarın için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
29.01.2026
17:19
TAPU DEVRİNDE ŞOK 1 ŞUBAT`TA BAŞLIYOR
TAPU DEVRİNDE ŞOK 1 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR
Ticaret Bakanlığı'nın hayata geçirdiği Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS), 1 Şubat'tan itibaren satılık taşınmaz ilanları için de zorunlu hale geliyor. e-Devlet onayı olmayan ilanlar yayımlanamayacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın