26 Nisan 2024 Cuma

350 KİŞİYE KURBAN ETİ ULAŞTIRILDI

Genç İlçe Müftülüğü, Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş sloganıyla 350 ihtiyaç sahibi aileye kurban eti dağıttı.

28 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA 16:49
2
1130
0
AA aa
350 KİŞİYE KURBAN ETİ ULAŞTIRILDI

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Genç Şubesine tahsis edilen 10 büyükbaş kurbanlık, İlçe Müftülüğü gözetiminde kesilerek 350 aileye dağıtıldı.

Vekâletle Kurban hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Mahsum Hamzaoğlu ‘' Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığı iş birliği ile 28 yıldır devam eden kurban organizasyonunda bu yıl Türkiye genelinde hayırsever vatandaşlarımızdan 589 bin 136 hisse  kurban vekâleti alındı. Titizlikle paketlenerek dağıtıma hazır hale getirilen kurban etleri, dünyanın dört bir yanındaki mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahibi 24 milyon 449 bin 144 kişiye ulaştırıldı. Böylece vakfımız, 1993 yılından bugüne kadar hayırseverlerin vekâlet verdiği toplam 3.391.173 hisse kurbanı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış oldu.

Bu çerçevede, Genç ilçesinde ki hayırsever vatandaşlarımız tarafından toplam 10 büyükbaş hayvan vekâletle kurban bağışı yapıldı. Kurban vekâletlerimiz ise İlçe Müftülüğümüzde görevli personeller tarafından İslami kaidelere uygun olarak kesimleri yaptırılarak ambalajlanıp İlçemiz genelinde önceden tespit edilen yetim, fakir ve muhtaç yaklaşık 350 ailemize ulaştırıldı” diye konuştu.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın