08 Mayıs 2024 Çarşamba

500 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI

Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural'ın girişimleri sonucu Gençli hemşerimiz İşadamı Rahim Özge ve LC Waikiki firması tarafından temin edilen giyim malzemesi 500 öğrenciye dağıtıldı.

26 KASIM 2018 PAZARTESİ 16:05
0
1972
0
AA aa
500 ÖĞRENCİYE GİYİM YARDIMI

Genç Kaymakamlığı SYDV ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün organizesi ile ilçede tespit edilen ihtiyaç sahibi 500 öğrenci kendilerine temin edilen giyim malzemesi ile artık kış aylarında üşümeyecek.

Şehit Recep TÜMEN İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen törenle öğrencilere hediyeleri dağıtılırken törene Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mont, pantolon, gömlek, kazak, eşofman, ayakkabı ve çoraptan oluşan 7 parça giyeceğin dağıtıldığı yardım töreninde sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin sorunlarını dinleyen Kaymakam Vural, yardımlarından dolayı İşadamı Rahim Özge ve LC Waikiki firmasına şükran borçlu olduklarını ifade etti.

ŞAHSIM VE ÖĞRENCİLER ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Eğitime verdiği desteklerinden dolayı Gençli İşadamı Rahim Özge'ye ve LC Waikiki firması yönetim kuruluna teşekkür eden Vural, yaptığı açıklamada “Kaymakamlığımızın girişimleri ile öğrencilerimize yaptıkları bu anlamlı ve örnek tavırlarından dolayı eğitim gönüllüsü Rahim Özge'ye ve LC Waikiki firmasına şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
03.05.2024
12:20
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL`UNDUR!
RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR!
Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar'ın talimatıyla Belediye'nin giriş kısmına 'Rüşvet alanda, verende melundur' Hadis-i Şerif'i asıldı.
29.04.2024
20:46
ATAN, BİNGÖL`Ü TEMSİL ETTİ
ATAN, BİNGÖL'Ü TEMSİL ETTİ
Mardin'de düzenlenen dama turnuvasına Bingöl'ü temsilen katılan Gençli hemşerimiz Hasan Atan, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.
25.04.2024
18:23
MURATSPOR`DA TEK HEDEF GALİBİYET
MURATSPOR'DA TEK HEDEF GALİBİYET
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Yeni Genç Muratspor, sezonun 24.haftasında Kayseri ekibi Develigücüspor'a konuk olacak. Ligi 3.sırada tamamlamak isteyen temsilcimizde tek hedef deplasmandan galibiyetle dönmek.
24.04.2024
21:46
ŞEHİT `KALAN` KABRİ BAŞINDA ANILDI
ŞEHİT 'KALAN' KABRİ BAŞINDA ANILDI
Genç ilçesinde 2012 yılında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Ali Kalan, Servi Köyünde ki mezarı başında dualarla anıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın