25 Nisan 2024 Perşembe

ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti'den Genç Belediye Başkanlığı aday adaylığında bulunan 13 isim için aday tanıtım programı düzenlendi.

17 KASIM 2018 CUMARTESİ 16:17
0
2686
0
AA aa
ADAYLAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Genç Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvuruları 5 Kasım'da başlayıp 16 Kasım Cuma günü sona erdi.  11 gün boyunca devam eden başvuru süresince 13 isim AK Parti'den Genç Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.  AK Parti Genç İlçe Teşkilatı tarafından aday adayları için tanıtım programı düzenledi. Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezinde yapılan tanıtım programına AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl İl Başkanı Hanefi Güler, Genç Belediye Başkanı M. Hadi Topraktan, AK Parti Genç İlçe Başkanı Bilal Sağlar, AK Parti Genç Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklayan aday adayları ve parti teşkilatı katıldı. İstiklal Marşı ile başlayan tanıtım programı İlçe Başkanı Bilal Sağlar'ın selamla konuşması ile başladı. Sağlar'ın ardından söz alan İl Başkanı Güler, önemli açıklamalarda bulundu. 

GÜLER: “DERDİMİZ HİZMETTİR”

AK Parti Genç Belediye Başkanlığı aday adayları için düzenlen tanıtım programında konuşma yapan İl Başkanı Hanefi Güler: “Derdimiz hizmettir.  Amacımız halka hizmettir. Genç ilçesine kucaklayıcı, birleştirici kim olacaksa, hayırlısı kim olacaksa Cenabı Allah onu nasip etsin Genç'e. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu aday adayı tanıtımı toplantımız ülkemiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olsun.” İfadelerini kullandı.

BERDİBEK: “ADAY ADAYLARI ARASINDA HİÇ KİMSEYE BİR SÖZ VERMEDİK”

Aday Adayları Tanıtım programında bir konuşma yapan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi  Berdibek, aday adayları arasında herhangi bir ayrımcılık yapmayacaklarını belirterek: “Bizim düsturumuzda adalet kavramı çok önemlidir. Aday adayı tespit konusunda biz dedik ki vatandaşımıza gidilecek, teşkilata danışılacak, kanaat önderleri dinlenecek akabinde ilçe il milletvekili ve genel başkan yardımcıları noktasında bir arada olunacak ve istişarede bulunulacak.  Sonuç genel merkeze bırakılacak. Son kararı AK Parti'nin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilecek ve hepimiz buna saygı göstereceğiz. Buradaki olay bize düşen aday tespiti konusunda doğru tespiti yapmaktır. Aday adayı olan bütün arkadaşlarımız birbirinden değerlidir. Aday belirlerken emaneti ehline vermek gayesinde olacağız.  Aday adayları arasında seçilmedi diye bir küskünlük olmamalı.  Şundan herkes emin olsun ki aday adayları arasında hiç kimseye bir söz vermedik. Burası çok önemli. Bizim için taban çok önemlidir. Adaleti tesis etmeye gayret edeceğiz” diye konuştu.

ADAY ADAYLARI PROJELERİNİ ANLATTI

Aday adayı tanıtım programında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'den Genç Belediye Başkanlığı aday adaylığında bulunan 13 isim sırayla kürsüye çıkarak kendilerine ayrılan sürede kendilerini tanıtarak hedeflerini projelerini sundu.

Program çekilen toplu resimle sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın