03 Mayıs 2024 Cuma

AĞIRBAŞ, GÜVEN TAZELEDİ

Hür Dava Partisi Genç İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresinde tek liste ile gidilen seçimde, mevcut başkan İdris Ağırbaş, yeniden Hür Dava Partisi Genç İlçe Başkanlığına seçildi.

14 AĞUSTOS 2023 PAZARTESİ 12:33
0
1518
0
AA aa
AĞIRBAŞ, GÜVEN TAZELEDİ

HÜDA PAR Genç İlçe Teşkilatı 4. kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek aday ve liste ile giren mevcut başkan İdris Ağırbaş tekrardan İlçe başkanı olarak seçildi.
Kongreye İl başkanı Refik Alpaya, Merkez İlçe Başkanı Doğan Gökalp, Karlıova İlçe başkanı Yavuz Bingöl'ün yanı sıra il ve ilçe yönetiminden katılımlar oldu.
Kongre sonrası teşekkür konuşması gerçekleştiren Ağırbaş; “Yeni yönetim ile İnşallah daha fazla enerji ile çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi. 
Ağırbaş; “Siyasi alanda bugüne kadar gördüğümüz kadarı ile HÜDA PAR'ımıza ihtiyaç vardır. Bu siyasi boşluğu doldurmak ve halkımıza en iyi şekilde fayda sağlamak adına daha çok çalışacağız inşallah. Bu doğrultuda daha öncede dediğim gibi bugüne kadar gösterilen çalışma sadece şahsım ile alakadar değildir. Yönetimde ki kardeşlerimizin destekleri ve çalışmaya verdikleri katkı ile bu güzel tablolar oluştu. İnşallah yeni yönetim ile de daha da ileri bir merhaleye götüreceğiz. Rabbim, bizleri mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın