03 Mayıs 2024 Cuma

AK ADAYLARDAN BİRLİK MESAJI

Genç Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, Genç halkının hizmetten yana tavır koyacağına inandıklarını belirtip birlik ve kararlılık mesajları verdi.

17 NİSAN 2023 PAZARTESİ 15:04
1
1478
3
AA aa
AK ADAYLARDAN BİRLİK MESAJI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Genç ilçesine gelerek SKM açılışına katıldı. 
İlçenin girişinden itibaren yoğun bir ilgi ile karşılanan adaylar, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) açılışını gerçekleştirdiler.
AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ile ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilat başkanlarının katıldığı programda, AK Parti'den aday adayı olan isimler de yer aldı.
Burada kalabalığa hitap eden adaylar birlik mesajı verip 3-0 başarı için büyük bir çalışmanın startını verdiklerini vurguladılar.
“GENÇ'E HALKI HİZMETTEN YANA TAVIR KOYACAKTIR”
Toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Bingöl halkının hizmetten yana tavır alacağını ve hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem de AK Parti'ye büyük bir teveccühle rekor destek sunacaklarına olan inançlarını paylaştılar.
Gerek dış politikadaki kararlılığı gerekse iç politikadaki başarılarıyla dikkat çeken Türkiye'nin savunma sanayindeki atılımlarıyla yeni bir güç olduğunu aktaran adaylar; “AK Parti iktidarı hizmetin partisidir, gelişimin sembolüdür. Türkiye'yi şahlandıran AK Parti iktidarı, Bingöl'ün gelişiminin de mimarıdır. İnanıyoruz ki, halkımız sandık başında vicdanının sesine kulak verecek ve bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye oy vererek yeni bir rekora imza atacaktır. Türkiye kritik bir seçimin arifesinde. Ya her yönüyle ülkeyi kalkındıran, dünyada saygın bir lider olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve idaresindeki AK Parti iktidarıyla yola devam edilecek, ya da hizmetten yana bir vaadi bulunmayan, her türlü algı ve iftirayla süreci yönetmeye çalışan millet ittifakına o verilip ülkenin geleceği emperyalizme emanet edilecek” dediler.
“ESNAF ZİYARETİ YAPILDI”
Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış kurdelesini kesen adaylar, esnaf ve korucular derneğine ziyaret gerçekleştirdi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_138)
19 Nisan 2023 Çarşamba 10:55
ilçeyi getirilen noktaya bak bingölün selamati için Refahı için ZİYA BUYANKARA
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_137)
18 Nisan 2023 Salı 17:29
bir sivanlı olarak vallah ta billahta bana en dürüst gelen kişilikli ziya buyankara hocayadır oyum saygılar herkese..
Beğendim (2) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_136)
17 Nisan 2023 Pazartesi 22:04
gençte hüsrana uğradı baksanıza 100 kişi yok ailecek aldığımız karar oylar bize en dürüst olarak ziya buyankra ya
Beğendim (2) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın