27 Nisan 2024 Cumartesi

AK PARTİ SAVCILIĞA BAŞVURDU!

AK Parti İl Başkanlığı; Seçim süreci boyunca partimize ve şahıslara dönük türlü iftiralar, karalama kampanyaları düzenlenmiştir. Toplumda inandırıcılığı olamayan bu tür kişilere karşı hukuk önünde hesaplaşmak için gerekli suç duyurularını Savcılık nezdinde başlatmış bulunuyoruz.

29 MART 2019 CUMA 10:48
0
1452
0
AA aa
AK PARTİ SAVCILIĞA BAŞVURDU!

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günlerin kalmasıyla birlikte birtakım söylentilerin ortaya atıldığını ileri süren AK Parti İl Başkanlığı, önemli bir açıklama yaptı.

Yazılı olarak yapılan açıklamada; “Değerli Bingöl halkı, 31 Mart seçimlerine günler kala bazı çevrelerin gayri ahlaki bir şekilde Ak Parti adayımız Sayın Erdal Arıkan'ın çekileceğini, kamuoyunu yanıltıcı, asparagas, yalan bilgiler ve anketler paylaşarak seçmenin tercihini değiştirme çabası içerisine girip, toplumu dezenforme etme ve yanıltma çabası içerisine girdiklerini gözlemliyoruz. Seçim süreci boyunca partimize ve şahıslara dönük türlü iftiralar, karalama kampanyaları düzenlenmiştir. Toplumda inandırıcılığı olamayan bu tür kişilere karşı hukuk önünde hesaplaşmak için gerekli suç duyurularını Savcılık nezdinde başlatmış bulunuyoruz. AK Parti, seçim süreci boyunca çevreye duyarlı bir şekilde tamamen halk ile iç içe, yaptıkları ve yapacakları hizmetler ile toplumun karşısına çıkmış, seçmenden destek istemiştir. Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkan adaylarımız, il ve belediye meclis üyesi adaylarımız ve teşkilatlarımız bütün kademeleriyle tam bir uyum içerisinde çalışmakta, toplumun bütün kesimleriyle görüşme halinde, saha çalışmalarını büyük bir özveri ve inançla sürdürmektedir. Yapılan çalışmalarda edinilen sonuçlara göre halkımızın partimize olan teveccühü artarak devam etmektedir. Partimiz son genel seçimlerde yüzde 70, yerel seçimlerde ise yüzde 60'a yakın oy almıştır ve şehirde seçimlerin favori partisidir. Adayını çekme gibi bir olay söz konusu değildir. Halkımızdan kasıtlı olarak bazı çevrelerde paylaşılan bilgilere itibar etmemesini ve seçim günü sandığa giderek tepkilerini demokratik bir şekilde ifade etmelerini istiyoruz. Kadirşinas ve her zaman haktan yana olan değerli Bingöl halkına saygı ile duyurulur” şeklindeki ifadelere yer verildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın