25 Nisan 2024 Perşembe

AK PARTİ'YE GEÇTİLER

Genç Saadet Partsinden 22 kişi istifa etti. Genç İlçe Başkanı dahil 11 kişi ise AK Parti'ye geçiş yaptı.

21 ŞUBAT 2019 PERŞEMBE 13:02
1
2768
0
AA aa
AK PARTİ`YE GEÇTİLER

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde geçici aday listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmesinin ardından Saadet Partisi (SP) Genç İlçe Başkanı Fikri Karagöz ve 22 kişi partiden istifa ettiklerini açıkladı. 


Karagöz, “İlçemizden belediye başkan aday göstermişler benim haberim olmadan. Bende ilçe seçim kuruluna gittim ve yetkimin olmadığını söylediler. Bende partideki birimlerimizle telefon görüşmesi yaptım ve yetkinim elinden alındığını öğrendim. Bende bununla birlikte istifa kararı aldım. AK Parti'ye geçiş kararı aldık toplam 11 kişiyle” dedi. 

AK Parti İlçe başkanlığına giden Saadet Partililere burada AK Parti Genç Belediye Başkan adayı Mehmet Zeki Dirik ve İlçe Başkanı Bilal Sağlar, rozet takarak AK Parti'ye kabul etti. 

Parti binasında bir açıklama yapan AK Parti Genç Belediye Başkan adayı Dirik, “İstifa edip partimize dahil olan başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Bizim gücümüze güç kattınız. Biz de elimizden geldiğin sürece bütün vatandaşlarımızı kucaklayacağız, ayrım yapmaksızın. Herkes bizim başımızın tacıdır” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın