03 Mayıs 2024 Cuma

AKSA'YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

Genç İlçesi Meşedalı Köyü Muhtarı Burhan Aran, Fırat AKSA'nın köylerinde yaptığı bakım ve onarım çalışmalarının ardından elektrik arızalarının minimum seviyeye inmesinden dolayı teşekkür etti.

07 TEMMUZ 2021 ÇARŞAMBA 21:03
0
1345
0
AA aa
AKSA`YA HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

Meşedalı köyüne yaptığı hizmetler ile adından sıkça söz ettiren ve köy ahalisi tarafından çokça sevilen Muhtar Burhan Aran, Fırat AKSA Genç İlçe Müdürlüğüne köylerinde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Muhtar Aranteşekkür mesajında şu ifadelere verdi: “İlçemizde ve köyümüzde yaşanan elektrik arızaları son dönemde ciddi oranda azalmıştır. Özellikle yapılan bakım/onarım ve yatırımlar sayesinde elektrik arızaları minimum seviyeye inmiştir. Genç ilçesi arıza ekiplerinin arızalara hızlı bir şekilde müdahale etmesi ve bizimle olan iletişiminden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Fırat elektrik üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yapmaktadır. İnşallah hep böyle devam ederler”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın