29 Nisan 2024 Pazartesi

ALTIN GÜVENLİ LİMANDIR

Son zamanlarda altın fiyatlarındaki değişim vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi yoksa yükselecek mi sorusu sürekli olarak sorulurken, bu konunun uzmanı kuyumcular, yatırım için altın her zaman güvenilir olduğunu belirtti.

29 EYLÜL 2020 SALI 14:58
0
1624
0
AA aa
ALTIN GÜVENLİ LİMANDIR

Geçtiğimiz hafta gram altının 475 liraya yükselmesi ile yatırımcılar altına yöneldi ancak altın ons fiyatları ani bir düşüş göstererek bu haftayı 459 lira ile kapattı. Altın fiyatlarında ani bir düşüş olması yatırımcıları endişelendirirken. Bu konu hakkında kuyumcular altının her zaman güvenilir bir yatırım olduğunu belirtti.

"ALTIN UZUN VADEDE İYİ BİR YATIRIMDIR"

Pandemi sebebiyle altın fiyatlarının geçtiğimiz yıllara göre yüksek seyrettiğini belirten kuyumcu Ayhan Gözütok,"Bugün altın fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt olarak güncel verilere bakıldığında gram altın 459 seviyesinde işlem görüyor. Altın fiyatları ile alakalı olarak yaşanan dengesizlikler, çok sayıda sektörün olumsuz biçimde etkilenmesine neden oldu. Pandemi sebebiyle geçtiğimiz seneye göre yüksek seyreden ve sürekli değişim kaydedilen altın fiyatları nedeniyle biz kuyumcuların işleri de etkilendi. Yaşanan bu değişimler nedeniyle de vatandaşlar altın ne zaman alınır sorusuna cevap arıyor. Biz de yıllardır bu işi yaptığımız için altına yatırımın her zaman güvenilir olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Gözütok; “Bazı hareketler fiyatın çok hızlı bir şekilde yukarı tırmanmasına yol açabilir. Kısa vadede altın yükselip inebilir ama uzun vadede yatırımcılar için iyi bir fırsattır. Bunun içinde küçük yatırımcılarımızın konuyu çok yakın takip etmelerini tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın