26 Nisan 2024 Cuma

ANAN, AK PARTİ'DEN İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

İş Adamı Yaşar Anan, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde İl Genel Meclis Üyeliği için AK Parti'den aday adayı oldu.

30 KASIM 2018 CUMA 12:10
3
2361
1
AA aa
ANAN, AK PARTİ`DEN İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI OLDU

AK Parti İl Genel Meclis üyesi aday adayı olan Anan, Genç ilçe başkanlığına giderek, resmi başvurusunu yaptı. İlçe Başkanı Bilal Sağlar tarafından karşılanan Anan, başvurusunun ardından açıklamalarda bulundu.

Mevki ve makam için değil hizmet için bu yarışta aday olduğuna vurgu yapan Anan, istişare sonucunda bu kararı verdiğini ifade ederek Bu noktada üzerine düşen görev ne ise yapmaya hazırım. Adaylığım kabul edilmesi durumunda bölgenin sorunlarını il genel meclisinde çözüme kavuşturmak için bölgeyi en iyi şekilde temsil edebileceğimi düşünüyorum” dedi.

“AZ KONUŞUP ÇOK İŞ YAPACAĞIZ”

Aday adaylarına da başarılar dileyen Anan, ''Yapacağımız hizmetleri istişarelerle yapacağız. Az konuşacağız ama çok iş yapacağız. Kimse şüphe duymasın tek bir amacımız var o da halkımıza hizmet olacaktır. Eğer partimiz,  bu onurlu görevi şahsıma tevdi ederse, bu görevi layığı ile sürdüreceğim. Bu duygu ve düşüncülerle hemşehrilerimize hizmet amacıyla çıktığımız bu yolun hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. Desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ve büyüklerimize teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

YAŞAR ANAN KİMDİR?

1977 doğumlu olan Yaşar Anan, Genç İlçesine bağlı Servi Beldesi Direkli Köyünde Doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Genç İlçesinde tamamladı. Uzun yıllardır Bingöl ve İzmir'de İnşaat Sektöründe faaliyet göstermektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

 

 



 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_13)
30 Kasım 2018 Cuma 17:48
İşhayatınızdaki başarılı çıkışınız siyasi hayatınızda temeni eder dürüst kişiliğinizi siyasi arenada görmek dileğiyle başarılar hayırlı olsun
Beğendim (0) Beğenmedim (2)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın