03 Mayıs 2024 Cuma

ANONSLARLA EVDEN ÇIKMAYIN UYARISI

Genç Belediyesi sık sık anonslar yaparak, vatandaşların mecburi olmadıkça evden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

29 MART 2020 PAZAR 12:09
0
2300
0
AA aa
ANONSLARLA EVDEN ÇIKMAYIN UYARISI

İçişleri Bakanlığı'nın 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanlara yönelik açıkladığı tedbirlerin ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Genç ilçesinde de ekipler çalışma yapıyor. Genç Belediyesi bir yandan anonslarla diğer yandan ise Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerle, cadde ve sokakları gezerek dışarı çıkmayın uyarısı yapıyor.

Birçok vatandaşın duyarlı olması nedeniyle sokağa çıkanların az olduğu ilçe merkezinde, 65 yaş üzerinde sokağa çıkan bazı kişiler ise uyarılarak evlerine gönderiliyor.

Vatandaşları bilgilendirmek için anons yapan zabıta ekipleri, kentin her tarafında anons yaparak vatandaşları bilgilendirmeye çalıştıklarını aktardı.

Acil işleri olduğu için dışarı çıktıklarını aktaran vatandaşlardan Muhammet Koç, "Genç halkı genel olarak kurallara uyuyor. Herkes vaktinde evinde ama acil işi olan mecburi olarak çıkıyor. Belediye ekiplerimiz sürekli anons geçiyorlar, evden çıkılmaması için. Dışarıda biraz yaşlı vatandaşlarımız da var onlar da artık tedbir kapsamında uyarılıyor. İnşallah biz bu zorlu süreci atlatacağız” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın