25 Nisan 2024 Perşembe

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Murat nehrinde bir çocuğu kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan Aydın Tutkal'ı arama çalışmaları sürüyor.

25 TEMMUZ 2022 PAZARTESİ 10:43
0
1415
0
AA aa
ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Olay, Genç ilçesindeki Murat nehrinde dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Murat Nehri civarında aileleri ile pikniğe giden Aydın Tutkal ve arkadaşı Mücahit Keser, piknik yapan başka bir ailenin çocuğunun suya girdiğini gördü. Çocuğun bir süre gözden kaybolmasıyla Tutkal ve Keser suya atlayarak çocuğu kurtarmaya çalıştı. İkilinin mücadelesiyle çocuk, sudan çıkarıldı. Suyun akıntısı ile yorulan iki arkadaştan Tutkal akıntıya kapılarak gözden kaybolurken, Keser ise kenara çıkmayı başardı.
Akıntıya kapılan vatandaş 17 saattir aranıyor
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen İl AFAD, jandarma, emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri nehirde arama çalışması başlattı. Yaklaşık 17 saattir süren arama çalışmalarında henüz kayıp olan vatandaş bulunamazken çok sayıda gönüllü ve ekipler de arama faaliyetine katıldı. 
Bölgede Bingöl İl AFAD, SAR Bingöl, AKUT, IHH, Jandarma, Genç İtfaiye, Emniyet, Diyarbakır AFAD su altı arama kurtarma, Şanlıurfa PAK dalgıç ve gönüllüler nehirde kaybolan Aydın Tutkal'ın bulunması için yoğun bir mesai harcıyor.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın